unvise32.exe - vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Skypys
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

unvise32.exe - vyřešeno

Příspěvekod Skypys » 05 úno 2007 20:14

Zdravim panové. četl jsem tady už pár pokeců o unvise32.exe např. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=5 ... f5785c6735

Je mi jedno co to je ve win to nemá co dělat jak se toho mám zbavit Podivejte se prosim zde >> http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=11950
Naposledy upravil(a) Skypys dne 08 úno 2007 18:31, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 úno 2007 21:32

Tohle Ti radil Radix v tom kam nás odkazuješ: Stáhni si nově MWAV, do 15. února by měla být ke stažení plná verze, která ti zároveň opraví všechny problémy. Nemusíš pak nic vyhledávat. Udělal jsi to?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Skypys
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Skypys » 06 úno 2007 17:44

Omlouvám se všem a hlavně Vám moderátorům za tohle téma ale nemám páru jak to smazat :-( hledám tady něco ke smazaní ale nikde nemužu nic najit .. nechcu přidělávat praci , tak prosim poradte :blush:

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 06 úno 2007 18:00

Nejsem si 100% jistý ale pokud už v tvém příspěvku byla nějaká odpověď tak už ho ty nemůžeš smazat. Jinak by se ti u tvého příspěvku mělo zobrazit vpravo nahoře jak máš položky: Citovat a Upravit ještě křížek ale ten smaže jen poslední tvůj příspěvek a pokud je první tak smaže i celé téma.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”