Zdravím, jak už tu mnohokrát bylo mám problém se spuštěním minecraftu 10s černá obrazovka a potom to napíše Bad Video Cart Drivers atd..
Už jsem skusil aktualizovat ovladače píše to že ovladač je aktuální také jsem je odinstaloval a nainstaloval, DirectX mám nejnovější verzi.
Grafické adaptéry mám: Mobile Intel(R) HD Graphics a druhý: Radeon HD 6490M.
Myslím že je chyba v grafických ovladačích že nejsou kompatabilní s minecraftem.
Tak jesli by mi někdo neporadil co s tím jesli stáhnout jiný ovladač a kde ?
Minecraft OpenGL error
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft OpenGL error
Mne tuhle chybu delalo když sem mnel HD textrue Packy nemáš je tam náhodou?
Nemam mam novy notas mam jen cisty minecraft
Ahoj, mohlo by pomoct:
-nainstalovat poslední verzi ovladačů
-nainstalovat poslední verzi JavaVM – http://java.com/en/download/index.jsp
-smazat adresář .minecraft
-stáhnout novou verzi souboru minecraft.exe
Pokud ne, tak otevři ve Windows Ovládací panely, jdi na „Vzhled a přizpůsobení“, otevři „Individuální nastavení“, dej „Upřesnit nastavení“, klikni na „Poradce při potížích“, posun posouvátko u hardwarové akcelerace pod půlku (3), otevři minecraft a hraj, mělo by být po problému. Nevím, jak je to u W7, ale nějak podobně :)
-nainstalovat poslední verzi ovladačů
-nainstalovat poslední verzi JavaVM – http://java.com/en/download/index.jsp
-smazat adresář .minecraft
-stáhnout novou verzi souboru minecraft.exe
Pokud ne, tak otevři ve Windows Ovládací panely, jdi na „Vzhled a přizpůsobení“, otevři „Individuální nastavení“, dej „Upřesnit nastavení“, klikni na „Poradce při potížích“, posun posouvátko u hardwarové akcelerace pod půlku (3), otevři minecraft a hraj, mělo by být po problému. Nevím, jak je to u W7, ale nějak podobně :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Prosim tě jak mam nainstalovat tu poslední verzi ovladačů nemáš na to nějaký návod ?
Tak všechno co si psal jsem skusil a nejde to tu poslední vec muj pocitac nedovoluje abych to dal na pulku potreboval bych stahnout jiny ovladace ke graficke karte protoze tyhle ktery mam ted asi nejsou kompatabilni s minecraftem
Tak všechno co si psal jsem skusil a nejde to tu poslední vec muj pocitac nedovoluje abych to dal na pulku potreboval bych stahnout jiny ovladace ke graficke karte protoze tyhle ktery mam ted asi nejsou kompatabilni s minecraftem
Naposledy upravil(a) Dadovinak dne 28 pro 2011 18:59, celkem upraveno 1 x.
Díky skusím to
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Pro 2011 19:39) ---
Ani tohle nejde ale možná by šlo stáhnout jiný ovladač ale kde to nevím poradí někdo ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Pro 2011 19:39) ---
Ani tohle nejde ale možná by šlo stáhnout jiný ovladač ale kde to nevím poradí někdo ?
Zkoušel jsi i ty ostatní tipy?
Děkuju za tvojí trpělivost jo ostatní tipy už jsem skoušel ale neumim tak dobře s PC a nevim jak naistalovat tu poslední verzi ovladačů ale nemohl bych spíše stáhnout jiný ovladač ? když jsem četl ostatní problémy s OpenGL tak tam ten komu to nešlo napsal grafickou kartu a nějaký borec mu poslal jen odkaz na stažení ovladače moje grafická karta je napsaná v prvním příspěvku a prosím tě potřeboval bych vědět kde stáhnout nějaký jiný ovladač spíš jen odkaz na to stažení
Ale už jsem to zde psal. Nejnovější stáhneš http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2, máčkneš Download a stáhneš.
To jsem stáhnul a stejně nejde :( a jiný druh ovladače nejde ?
A MInecraft ti nešel vůbec? Nebo to dělá až od nějaké doby?