Pc na viry.

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pc na viry.

Příspěvekod Martin63 » 02 led 2012 13:07

Ne mám celkem 3 pc, dva mám na profilu a ten třetí je tento. Ta Pentium 4, mám na něm jenom skype, jinak na internet apod. Se připojuji pomocí těchto dvou pc buďto ntb nebo stoního x4 athlona. Stáhnul jsem už 15000 virů a pořád nic, jenom se seká myš :-( jak je to pomalé, stejně by to chtělo něco lepšího :lol: :lol: :lol: . I když je to jeden z mích nej, nej, největších koníčků :D takže jaký hardware bys mi doporučil? :smile: Jestli chceš, tak ti za odměnu pošlu všechny trojany, wormsy které mám.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 02 led 2012 13:56

Prví skus úplně zničit tenhle pc a pak si kup nový :-) To by byla škoda zničit nový počítač s i5 ne?
To TheSkeleton:Taky si říkám... :lol:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 02 led 2012 14:08

Duchu IT buď milostiv k těm, jež nevědí co činí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

em15dx
nováček
Stav:

Příspěvekod em15dx » 03 led 2012 07:11

Docela jsem se pobavil takhle po ránu :D Ale proti gustu.. Přesně pro takovéto nadšence jsem ty stránky dělal. Mám doma asi ještě 20 000 různých trojských koní co se mi už nevešly na web, takže kdybys měl zájem dej mi nějak vědět a já je k tobě nějak dostanu :D

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 04 led 2012 16:09

No dáš mi stránky? Nebo chceš mojí IP adresu? Nebo co bys potřeboval???????? :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 16:13) ---

Pic píše:Duchu IT buď milostiv k těm, jež nevědí co činí.

Já na IT boha nevěřím ani v toho pravého, mno takže asi takhle. Jinak nad tím počítačem Pentium 4 lítaly všechny svatí, viděl jsem nad ním svatého Petra, Martina, Marii, Josefa apod... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Jestli chceš mám 3 maily z toho jeden je na tychle spamovací účely. Takže si mi můžeš přidat do kontaktů jestli chceš. :wink:

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 16:14) ---

em15dx píše:Docela jsem se pobavil takhle po ránu :D Ale proti gustu.. Přesně pro takovéto nadšence jsem ty stránky dělal. Mám doma asi ještě 20 000 různých trojských koní co se mi už nevešly na web, takže kdybys měl zájem dej mi nějak vědět a já je k tobě nějak dostanu :D

Klidně napiš co bys chtěl?

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 16:16) ---

ondoubek píše:Prví skus úplně zničit tenhle pc a pak si kup nový :-) To by byla škoda zničit nový počítač s i5 ne?
To TheSkeleton:Taky si říkám... :lol:

Jinak dnes mi naběhla modrá smrt, stále hledám virus, který by mi zničil komponenty :mad: :? :-( Neví tu někdo o nějákém? Jinak mám cracknuté win. xp a zkouším na nich tyto pokusy. Pak sem dám video na youtube.com A PC JE UŽ NA POKRAJI VYHYNUTÍ! :D

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 16:27) ---

Taky dělám velmi, velmi, velmi rád např. toto: http://www.youtube.com/watch?v=-S_J4U3IUkM už jsem zničil dost věcí počínaje tv, pc, apod..., a chtěl bych virus, který totálně zničí pc, buďto hned nebo až za 14 dní toť je mi už celkem jedno. viz odkaz na video: http://www.youtube.com/watch?v=28wQbSVhSlI a taky jsem si stáhnul toto: http://www.youtube.com/watch?v=nxuwfXhnKFg a je to dobré ZKUSTE TO!

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2012 20:00) ---

em15dx píše:Docela jsem se pobavil takhle po ránu :D Ale proti gustu.. Přesně pro takovéto nadšence jsem ty stránky dělal. Mám doma asi ještě 20 000 různých trojských koní co se mi už nevešly na web, takže kdybys měl zájem dej mi nějak vědět a já je k tobě nějak dostanu :D

sry, já to špatně pochopil. Ty jsi majitelem těch stránek http://www.viry.org? Já si myslel, že se mi chceš nabourat do pc. Pokud jsi majitelem těchto stránek tak tam pls... napiš alespoň u pár virů co dělají apod...

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 led 2012 18:23

memphisto píše:A k čemu ti bude lepší PC, když ti ty viry totálně zpomalí systém? To není hardwarem, ale tím, že ti zaserou systém, smažou důležité knihovny, apod. Tebe bych teda v kontaktech mít nechtěl. Musíš hezky všem spamovat :smile:

Takže teď jsem zdemoloval svoji pentium 4, takže? Co si mám koupit teď? :D

KRA
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod KRA » 05 led 2012 18:29

hochu ty seš dobře drbnuty :D

Chtělo by to zničit nějaký komp aspoň za 30tis ať máš na youtube velkou popularitu :D Tyhle vykopávky nikoho nezaujmou..

fajdax
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod fajdax » 05 led 2012 19:33

Kámo co s toho máš? :D

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 led 2012 20:43

Co z toho mám? No je to můj koníček, který mne zabaví např. 3 hodiny denně, když dělám destrukci čehokoliv... No už jsem se rozhodl mám x4 athlon, nebylo by špatné ho zdemolovat... Ale ještě si to rozmyslím, zase je to škoda tak starý zase není ten co mám na profilu, taky mám docela shitskej noťas ten co mám taky na profilu, takže toho by mi zase tak líto nebylo.

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2012 20:49) ---

KRA píše:hochu ty seš dobře drbnuty :D

Chtělo by to zničit nějaký komp aspoň za 30tis ať máš na youtube velkou popularitu :D Tyhle vykopávky nikoho nezaujmou..

Neboj, až si za pár let vydělám na takovýho compa a budu mít velkej účet tak něco podobného udělám, jenom asi za 17000 víc do toho nepůjdu, přeci jenom je to můj nej, nej, největší koníček :P takže uvidíme...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 led 2012 21:01

Zdemoloval HW? Asi ne, co? Pouze jsi shodil Windows... Přeinstaluj a můžeš si hrát zase. Viry, co ti zničí HW nejsou...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

TheSkeleton
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod TheSkeleton » 05 led 2012 21:15

Zatím :-)
Life's too short to remove USB safely.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 05 led 2012 21:42

memphisto píše:Zdemoloval HW? Asi ne, co? Pouze jsi shodil Windows... Přeinstaluj a můžeš si hrát zase. Viry, co ti zničí HW nejsou...

Je asi v háji bios... I když jsou viry co ti zdemolujou desku a asi i procák jestli chceš dám ti odkaz na video ebola virus na youtube.com I když jsem ho sem už asi dával, ale je v prd... bios než se objeví bótování tak se na monitoru objevý takové kostičky... a dál nic můžu mačkat DEL nebo F12, F11 a nic... TAKŽE JE V HÁJI HAHAHAHAHAHAHA... TO JSEM ŠŤASTNEJ zítra ho proženu palicí a koupím si alespoň HD 720p kameru aby to na youtube.com potom za něco stálo.
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 05 led 2012 21:53, celkem upraveno 1 x.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”