Pic píše:Duchu IT buď milostiv k těm, jež nevědí co činí.
em15dx píše:Docela jsem se pobavil takhle po ránuAle proti gustu.. Přesně pro takovéto nadšence jsem ty stránky dělal. Mám doma asi ještě 20 000 různých trojských koní co se mi už nevešly na web, takže kdybys měl zájem dej mi nějak vědět a já je k tobě nějak dostanu
ondoubek píše:Prví skus úplně zničit tenhle pc a pak si kup nový :-) To by byla škoda zničit nový počítač s i5 ne?
To TheSkeleton:Taky si říkám...
em15dx píše:Docela jsem se pobavil takhle po ránuAle proti gustu.. Přesně pro takovéto nadšence jsem ty stránky dělal. Mám doma asi ještě 20 000 různých trojských koní co se mi už nevešly na web, takže kdybys měl zájem dej mi nějak vědět a já je k tobě nějak dostanu
memphisto píše:A k čemu ti bude lepší PC, když ti ty viry totálně zpomalí systém? To není hardwarem, ale tím, že ti zaserou systém, smažou důležité knihovny, apod. Tebe bych teda v kontaktech mít nechtěl. Musíš hezky všem spamovat
KRA píše:hochu ty seš dobře drbnuty![]()
Chtělo by to zničit nějaký komp aspoň za 30tis ať máš na youtube velkou popularituTyhle vykopávky nikoho nezaujmou..
memphisto píše:Zdemoloval HW? Asi ne, co? Pouze jsi shodil Windows... Přeinstaluj a můžeš si hrát zase. Viry, co ti zničí HW nejsou...
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů