Pomoc mám asi vir a nemužu ho dostat help prosím :(

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

edwards
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Pomoc mám asi vir a nemužu ho dostat help prosím :(

Příspěvekod edwards » 07 úno 2007 11:03

Ahoj mám asi virus nebo něco vždy když hraju třeba nějakou hru ale i když nic nedělám objeví se mi po čase dole vedle ovladače zvuku žlutý trojuhelník a od něho bublina C:windows je poškozen prosíme použíjte pomůcku chkds (nebo jak se to jmenuje) takže i když restartnu pc tak se mi před zahájením systému windows spustí tento program a spustí kontrolu konzistence disku a při této kontrole maže ty soubory které jsou poškozené.Zkoušel jsem disk formátovat(3x) a nepomohlo to virus mi dál ničí soubory a i když mám firewall kerio,spy enemergency,add aware a nod 32 tak žádný z těchto programů nic nenašel.Pomocte mi prosím moc moc už jsem zoufalí a nevím si rady .Děkuju moc za rychlou odpověď
Edwards

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 07 úno 2007 11:17

Okamžitě zazálohuj co se zazálohovat dá. Vypadá to že ti odchází disk. Ten program se menuje CHKDSK a zajímala by mě z něj koncová hláška než se uzavře.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10716 tady jsou popsány 2 způsoby kontroly disku přízpěvek 7.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”