Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se dá nějákým zpusobem změnit IP internetu.
Důvod je prosý - dostal jsem ban na jedné online hře z COD serie ....
uvítám každou radu, Děkuji
Zmena IP internetu Vyřešeno
Re: Zmena IP internetu
Ahoj, no změnit se snad dá, ale musíš přes poskytovatele. A nebo ji lze nastavit ručně v nastavení routeru? Teď si nejsem úplně jistý, já tam nastavení IP adresy mám (ale zatím sem to nepotřeboval
)

pukasinek: tak jednoduché to nebude, tam si můžeš možná změnit jen IP pro LAN, určitě ne do WAN
IP ti přidělí tvůj ISP a většina z nich ti za nějaký poplatek dají veřejnou. ale kvůli jednomu serveru platit ~100Kč/měsíc se mi zdá trochu na hlavu
IP ti přidělí tvůj ISP a většina z nich ti za nějaký poplatek dají veřejnou. ale kvůli jednomu serveru platit ~100Kč/měsíc se mi zdá trochu na hlavu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V routeru si ji změníš a net ti nepůjde. To ti ta změna teda pomůže.
Jednoduché - příště si dvakrát rozmysli, jestli se vyplatí hrát proti pravidlům
Jednoduché - příště si dvakrát rozmysli, jestli se vyplatí hrát proti pravidlům
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
lukasik: Asi máš pravdu :) Tohle sem moc nezkoumal, IP adresu mám jakou mám a online hry nehraju takže BANy nehrozí, ale ať píšu k tématu, zjisti si u poskytovatele kolik by to stálo a pak zvažuj zda se to vyplatí.
edit: Žbeky má pravdu
To mě nedocvaklo, jasně pokud zadám jinou IP adresu, nebude funkční net.
edit: Žbeky má pravdu

Re: Zmena IP internetu Vyřešeno
Děkuji všem zarady... určitě tam zavolam :) ...
jinak ban jsem dostal na 6 měsíců, ale normální delka za provineni jake jsem měl je 3 měsíce ale kvuli uplným maličkostem jsem dostal za opakované porusování :// ... coz je kravina protoze jsem mel ban na 30 minut pak na den a na tyden ale za hlouposti (na tyden za spatné jméno mistnosti,na den za zabijení admina v GTA
a na pul hodiny za to ze jsem hlavnimu adminovi napsal jednu zpravu 3x protoze se mi to nezobrazovalo.....)
no nic :) kdyztak lock nebo delet ... nevím jak to tu funguje :)
jinak ban jsem dostal na 6 měsíců, ale normální delka za provineni jake jsem měl je 3 měsíce ale kvuli uplným maličkostem jsem dostal za opakované porusování :// ... coz je kravina protoze jsem mel ban na 30 minut pak na den a na tyden ale za hlouposti (na tyden za spatné jméno mistnosti,na den za zabijení admina v GTA

no nic :) kdyztak lock nebo delet ... nevím jak to tu funguje :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7395
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9752
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
- 1
- 12874
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3375
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4814
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-