Zdravím,
potřeboval bych poradit. Chtěl bych si pořídit nějaký router. Doma máme stolní počítač a připojený drátově.Jelikož si budu kupovat notebook. Potřeboval bych tedy poradit jaký router je vhodný na to aby mi nám to pokrylo dvě patra domu. Děkuji předem za pomoc.
Pomoc při výběru Routru Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc při výběru Routru
Cenový limit?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nemám vůbec tušení kolik by cenově stáli..:) Jo ještě bych se chtěl zeptat máme v baráku ten hlavní vysílač Wifi...a když nám to dělali tak myslím,že tam nezadal omezení rychlosti...(měl jsem platit 300kč za 4MB,ale mám 8MB) chtěl bych se zeptat jestli to záleží na tom kabelu? ..nebo na čem to záleží ?..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud chceš něco lepšího a máš víc peněz, tak se poohlídni po značce Linksys.
LINKSYS WRT54GL
Tenhle ti bezproblémů ty dvě patra pokryje.
LINKSYS WRT120N
Pokud by ti vadilo, že ten nahoře nemá standart 802.11/n, tak potom například tenhle, je dokonce i levnější. Ale zas má integrovaný antény a tomu bych já osobně moc nevěřil, ale je to jenom můj dojem.
LINKSYS WRT54GL
Tenhle ti bezproblémů ty dvě patra pokryje.
LINKSYS WRT120N
Pokud by ti vadilo, že ten nahoře nemá standart 802.11/n, tak potom například tenhle, je dokonce i levnější. Ale zas má integrovaný antény a tomu bych já osobně moc nevěřil, ale je to jenom můj dojem.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jen můj skromný názor a tip
Pořídil jsem před rokem si ASUS WL520 je to router i s prinserverem, naprosto jednoduché nastavení v češtině a pokud potřebuješ třeba směřovat porty(používáš li třeba výměnné sítě DC++ atd.) nastavení priorit jednotlivých zařízení, jen stojí něco přes litránek, navíc pro laiky podpora ASUSU špičková.
Levnější verze bez print serveru stojí cca 700 kč a má stejné funkce jako výše uvedený.
Můžeš zvolit i jiné levnější značky, ale vyhnul já osobně bych se vyhnul Airlive a Zyxelu (konkrétně tak mizerná technická podpora, že to svět neviděl, sice mají telefonní linku, ale já jsem mluvil s člověkem, kterej mi poradil tak blbě, že je tam snad drahej i za stravenky)
Pořídil jsem před rokem si ASUS WL520 je to router i s prinserverem, naprosto jednoduché nastavení v češtině a pokud potřebuješ třeba směřovat porty(používáš li třeba výměnné sítě DC++ atd.) nastavení priorit jednotlivých zařízení, jen stojí něco přes litránek, navíc pro laiky podpora ASUSU špičková.
Levnější verze bez print serveru stojí cca 700 kč a má stejné funkce jako výše uvedený.
Můžeš zvolit i jiné levnější značky, ale vyhnul já osobně bych se vyhnul Airlive a Zyxelu (konkrétně tak mizerná technická podpora, že to svět neviděl, sice mají telefonní linku, ale já jsem mluvil s člověkem, kterej mi poradil tak blbě, že je tam snad drahej i za stravenky)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
viewtopic.php?t=55896 Dneska už jedině router s 802.11n
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
vybral jsem tento : http://www.alza.cz/tp-link-tew-671br-d235410.htm#foto jestli teda vhodný :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jo
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2143
-
od cisadesign
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 13:35
-
-
-
Pomoc při výběru některých komponentů - nový PC 50-70 tisíc Příloha(y)
od Overlord » 12 bře 2025 01:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 6202
-
od Overlord
Zobrazit poslední příspěvek
14 bře 2025 11:54
-
-
- 2
- 1981
-
od Alferi