QuadCore Mt2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Ondysek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

QuadCore Mt2

Příspěvekod Ondysek » 20 pro 2011 16:42

Dobrý den, mám problém se spuštěním Launcheru u Quadcore Metin2 viz. foto
Obrázek
děkuji za rady.. :) net framework mám :)

Reklama
Medievl
Level 3
Level 3
Stav:

Re: QuadCore Mt2

Příspěvekod Medievl » 23 pro 2011 20:33

dělá ti to při spuštění a nebo při hraní . mě to dělá jenom při vypinání launcheru

Ondysek
nováček
Stav:

Příspěvekod Ondysek » 07 led 2012 09:15

mě to dělá při spouštění hry..

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 07 led 2012 10:43

Zkopírováno :

"Takže nejdříve se tě zeptám zda máš stáhnutého clineta z jejich oficiálních stránkách ale to si určitě stáhl/stáhla
No tak máš nahrazený launcher ten strarý co si stáhl z jejich vebu pokud ano tak ten co tam byl vtom klientovi nahrad tím z jejich stránek co je tam nový
Výměna je jednoduchá minutová záležitost. Stačí si otevřít okno kde jste stáhli nový Launcher dle návodu v bodu 3 a druhé okno s nainstalovanou hrou (instalace proběhla v bodě 2 tohoto návodu).
Po té přetáhnout z prvního okna stažený Launcher do okna s nainstalovanou hrou. Systém pozná, že soubor má shodné jméno a zeptá se co má udělat. Je nutno vybrat volbu nahradit.
Druhou variantou je nejprve smazat soubor Launcher z druhého okna a po přetažení se již systém ptát nebude. Máme hotovo a můžeme přejít na bod 5
5. Instalace dodatečných součástí systému
V současné době se využívá systém NET FrameWork pro vylepšenou správu aktuálnosti hry. Je třeba tedy jeho doinstalování. Tento systém využívá 80% běžných aplikací (od Office, přes Nero až po úplně běžné instalátory a tak je dost pravděpodobné že již máte v počítači nainstalován NET FrameWork a tak nebude třeba jej instalovat)
Stáhněte tedy minimálně verzi 3.5 ze stránek Microsoftu (bezpečné)
Přímý odkaz : http://www.microsoft.com/downloads/cs-cz/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6
Instalace již sama zjistí zda máte NET FrameWork nainstalován a připadně ohlásí, že není nutno jej již instalovat.
Pokračujeme tedy k bodu 6

6. Aktualizace hry
Spuštěním aplikace Launcher dojde ke zjištění stavu serveru (ONLINE, OFFLINE) a k aktualizacím herních souborů. Pokud je nalezen rozdílný soubor, dojde k jeho odstranění a stažením správné, aktuální verze. Po aktualizaci je možno zadat své herní údaje a spustit hru.
To je ze stránek sindicate Launcher
Nejaktuálnější verze Launcheru (2.7)

Aktualizace je nutna i pokud stahnete plnou verzi !!!!"
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Zpět na “Hry”