Upozornění v tématu i pár řádek z nového příspěvku(Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Upozornění v tématu i pár řádek z nového příspěvku(Vyřešeno)

Příspěvekod alias75 » 08 úno 2007 08:31

Pár fór jsem takto navštívil.Je to docela dobrá věc ,nešlo by to i zde?Email o přidání nového příspěvku by obsahoval cca pět šest řádků z nově vloženého příspěvku.Ideální by bylo když by tam mohl být text celí ,ale chápu že tam nějaké omezení být musí.

Je to velice praktické když lezu na příspěvek ze svého MDA a zjistím že tam nějaký dobrák dopsal "To se mě stává taky " tak bych vraždil.

Co na to náš Ltb.Nešlo by to?
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 úno 2007 08:47

Chlape uvědom si že se mi asi potom ale uhouká mobil mám to natažený tak že vše nové ze schránky meilu mi hodí hlášku do mobilu. POkud bych byl já správce snažil vych se ti vyhovět za cenu zestručnění upozornění které přichází do meilu.
1) od koho: PC-help
2) předmět: "Pruzení na PC-help moje nejlepší zábava"
3) Otevřít: Link "Pruzení na PC-help moje nejlepší zábava"
4) Dále nesledovat: Link "Pruzení na PC-help moje nejlepší zábava"
5) POslední přízpěvek zadal: Čuník Pašík
6) Citace: "Až mě to tu řestane bavit pudu prudit jinam."
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 08 úno 2007 08:53

No já si rovnou emaily přijímám jen do mda a když zapnu v PC Outlook tak si udělám synchro. a je to .Pro mne by to žádná změna nebyla.Jde jen o ty příspěvky ,které sleduji ,nemám na mysli každý noví příspěvek.To jsem asi špatně vyjádřil.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 úno 2007 11:38

Jsem pro celkovou změnu upozorňovací zprávy ze souvislého textu do hesel délka se nezmění obsah ale výrazně posílí. Výše je předvedeno.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 10 úno 2007 23:18

Ahoj, připadá mi to jako dobrý nápad. Jak vidím, upozornění zasílané emailem využíváte a tak by neměl být problém ho mírně poupravit. Zkusím zapátrat v databázi phpbb módů a přijdu s nějakým návrhem - počítám, že příští víkend bych se k tomu mohl dostat.

btw. něco podobného by mohlo řešit RSS, ale to jsem bohužel, vzhledem k velkému zatížení fóra, musel prozatím zrušit..

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 20 úno 2007 00:41

Ahoj, jen pro informaci - nějaké módy již mám, je jich více, musím vybrat ten nejvhodnější. Jakmile budu hotový, ozvu se.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 25 bře 2007 18:17

Ahoj, přepracoval jsem zprávu, která je v rámci sledování 1. odpovědi zasílána. Více viz. NOVINKY

Mrkni a dej vědět, jestli je to tak, jak jsi si představoval ;-)

Díky, zdraví

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 bře 2007 08:25

Ltb v podstatě jsi splnil co jsme od tebe chtěli jen ta délka té zprávy mě prudí 1)Myslím naty kteří využívají připojení k emailu přez mobilní operátory a platí za objem stažených dat. 2) Pokud máš staršího mobila Přídou ti nejméně dvě SMS jako upozornění na E-mail. Opravdu to nejde více heslovitě?

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 28 bře 2007 20:30

Ahoj, díky za názor - heslovitě to určitě půjde. Co na to ostatní - uvítali by jste upozornění heslovitě? Kolik je prosím minimum pro zaslání pouze 1 SMS? :-) .....pokud by to bylo oněch 160 znaků, obávám se, že to by se zvládnout nedalo.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 bře 2007 20:41

Nenutím tě v žádném případě do 160-ti znaků ale především se snažím o minimalizaci objemu dat zasílaných jako upozornění. Protože u některých připojení přímo k netu z mobilu se platí objem stažených dat. Pokud chceš aby ti přispěvatelé reagovali na podněty mělo by to být pro ně spíše jako služba ne aby se uplatily za to že chtějí těm druhým pomoct.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 29 bře 2007 05:53

Je super že jsi nám to vytvořil.
Je pravda že jsem nějak nepočítal s sms upozorněním.Přijde mě zbytečný když u většina operátorů máš POP3 zdarma.Tedy alespoň u T-Mobile.Takže je pro mne zbytečné nechávat si posílat notifikace v podobě sms když si nastavím stahování emailu po 15 minutách a je klid.Myslím,ale že přez GPRS mají všichni operátoři POP3 zdarma.
Původně jsem myslel právě omezit povídání na hesla a zvednout počet znaků na vložený příspěvek .Takže by mě chodil email nějak takto:

PC-Help
Téma:xxxxxx
Příspěvek od:xxxxx
Text:xxxxxxxx
Odkaz na téma:xxxxxxxx
Zrušení sleodvání:xxxxxxx

I když si myslím že link k ukončení tématu je tady irelevantní .Mohu to udělat při prohlížení příspěvku.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 29 bře 2007 22:20

Jan Pašek píše:Pokud chceš aby ti přispěvatelé reagovali na podněty mělo by to být pro ně spíše jako služba ne aby se uplatily za to že chtějí těm druhým pomoct.

Souhlasím, na druhou stranu - kolik přispěvovatelů je připojeno přes GPRS připojení?? Sám moc dobře vím, jaké je to peklo a nikomu bych to nepřál....doufám že jich tedy mnoho není.

Každopádně, zkusím tedy přijít s druhou verzí emailového upozornění s tím, že bude o mnoho méně upovídané. K tomu ukončení sledování tématu - odkaz bych tam nechal, myslím si, že je to férové ke všem, kteří si sledování nepřejí, aby ho tímto mohli snadno zrušit.

Díky za názory.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chyba příkazový řádek Příloha(y)
    od zik9 » 05 čer 2025 11:24 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    1137
    od zik9 Zobrazit poslední příspěvek
    12 čer 2025 15:33
  • Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
    od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    1
    4291
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    16 črc 2024 10:10
  • Stavba „nového“ PC
    od thetommys » 07 čer 2025 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC