Nero chybová hláška advrcnt2.dll

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

pbalcik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nero chybová hláška advrcnt2.dll

Příspěvekod pbalcik » 08 úno 2007 16:41

Po nainstalování nero 7 a po neuspěšném odinstalovaní a následném odstranění složky Ahaed z Program files nelze nainstalovat žadnou verzi nero 6 při spuštění se ukazuje chybová hláška : This program reguires the file advrcnt2.dll, which was not found on this system. Prosím o radu která povede k odstranění bez přeinstalování systému !!!
Přílohy
nero.jpg
nero.jpg (10.77 KiB) Zobrazeno 2066 x

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 úno 2007 17:20

Budeš muset nejprve vyčistit registry od zbytků Nera 7. Zkus program Regcleaner a případně zbytek dočistit ručně. Nebo zkus zde si stáhnout uvedený soubor a nainstalovat jej do adresáře system32 ve Windows - ke stažení zde: http://www.nodevice.com/dll/AdvrCntr_dll/item1535.html, ale nejprve se musíš zaregistrovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

pbalcik
nováček
Stav:

Příspěvekod pbalcik » 08 úno 2007 19:24

Odkaz na web není funkční použil jsem snad všechny dostupné čističe a stále nic uvedený soubor není v mojem PC a pro kontrolu ani v jiných PC ale nedalo mi to a zkouším dál pustí mě Nero do aplikace Nero burning ROM a přes záložku nápověda Použit Nero Expres ale i tak nejsem spokojen a snažím se tento stav vyřešit zatím Ti dík a těším se na další užitečné rady a Tipy Triky !!!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 úno 2007 20:24

Tak si zadej do Google ten program vyhledat, pokud není platná i tato adresa:http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/regcleaner/
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

pbalcik
nováček
Stav:

Příspěvekod pbalcik » 11 úno 2007 22:11

Uvedenou knihovnu jsem stáhnul nakopíroval do adresáře system32 použil čistič registrů RegCleaner a stále stejná hláška.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 11 úno 2007 23:06

Budeš muset do registrů růčo. Dát hledat Ahead, ale pozor ať nesmažeš co nemáš! Také zkus hledat Nero.
Raději nejprve zálohuj registry.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 úno 2007 08:31

Na tohle podle mne jeden čistič nestačí každý z doporučeného SW přistupuje k čištění jiným způsobem a tak jak sem se to učil od Mijáji předávám dál říkám tomu svatá trojice (ještě jsem si přidal) a tady je:

by Mijája: Ze sekce antiviry-užitečné programy

Čističe registrů:

CCleaner - česky s návodem
RegCleaner - český + návod
BeClean - malý a rychlý.
RegscrubXP - zdarma - doporučeno Mmmartinem

Link do sekce http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=13859#13859

PO aut čištění doporučeným SW bych se teprve pouštěl do ručního přístupu k čištění registrů mimichodem poskytne ti ho Reg Cleaner.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

pbalcik
nováček
Stav:

Příspěvekod pbalcik » 12 úno 2007 10:10

Dík za info ale ručně vymazat v registrech si netroufám je tam toho mnoho jinak jsem použil CCleaner, RegCleaner, BeClean zkouším RegSrub XPdám potom info jak to dopadlo !!!

japod
nováček
Stav:

Odinstalace

Příspěvekod japod » 13 kvě 2007 20:47

Na tohle používám "General-CleanTool" Přímo ze stránek nera. Doporočuji,funguje bezchybně.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
    od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet)
    2
    4342
    od bluenite Zobrazit poslední příspěvek
    06 črc 2024 19:40

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”