Rozjedu BF3 na integrované grafice?* Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozjedu BF3 na integrované grafice?*
Jestli považuješ 15´snímků za sekundu u FPS střílečky za hratelné... Asi máme každý jiný metr hratelnosti
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ja si to chci jen vyzkoušet než budu mit dedikovanou
chapeš?;-) jen mrknout a tak a ještě dotaz :-) mam si raději koupit Cod:MW2 nebo BF:BC2?

Ani jedno. Kup BF3. A ked uz, BC2. Samozrejme je to moj osobny nazor, pretoze herny styl BF mi vyhovuje, ale kazdeho nas bavi nieco ine, takze Tebe to sadnut nemusi.
► Zobrazit spoiler
no jo jenže BF3 nooo mě se dost libi cod mw2 jak tam běži ten vojak se světlici a mava s ni :-) nevite proč?
Takže si koupíš nějakou hru jenom proto že si viděl ve videu jak tam nějaký voják mává světlicí?

PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
Nevím že to hrotíte. Dotyčný si děla vyloženě prdel. 

Mne nepride vtipne okradat o cas ludi, ktori sa dotycnemu snazia nezistne pomoct, a to vsetko len kvoli jeho vlastnemu pobaveniu. Pokial je to vazne tak, zasluzil by si ban aspon na pol roka, no o tom ja, vdaka bohu pre neho, nerozhodujem.
► Zobrazit spoiler
OMG ne nedělam si prdel ja se ptam normalně na radu když je tohle pc-help ne?a Cobain ja nejsem žadny pc expert viš? tak se prostě jen ptam :-) raději se zeptat a byt blbcem 5 minut než se nezeptat a byt blbcem cely život.....
A to musis byt pocitacovy expert aby si vedel, ktoru hru mas radsej? Pytal si sa na nazor, ja som ho povedal, a Ty mi na to povies, ze mas proste radsej MW2? Tak naco sa kua pytas, ked to vies?! Je mi u prdele, ci je to kvoli "vojakovy se světlici", alebo preto, ze Ti mava, hlavne uz oznac temu za vyriesenu a nepytaj sa kraviny!
► Zobrazit spoiler
no jo dobře OMLOUVAM SE ale ja prostě chtěl vědět co je lepši :-) ten vojak ve mně nabudil pravě atmosferu ale serie BF se mi zda lepši ale je tam absence SP a pravě proto se ptam ale jestli jsem tě nějak okradl o čas tak promin
fajn fajn tema je vyřešene

- Trenky.Plenky
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Absence SP ???
Vždyt Single ve všech bfkách je ne ? ...
Vždyt Single ve všech bfkách je ne ? ...
Procesor: Intel i5 4460 3.4Ghz
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43