Nevoní? To není ten správný výraz. Doslova mi smrdí snaha mít vždy to nejnovější jako první. Každá nová verze má vylepšení, bez kterých se já dokáži obejít a každé vylepšení s sebou nese zvýšené nároky na HW, ale také, a to je pro mé rozhodování nejdůležitější, spoustu nevychytaných much. Všiml sis, jak se poslední dobou zvedl výskyt problémů se zrzavou pandou? Již jsem to psal mnohokrát jinde. Když si všichni instalovali tehdy šlágr Windows 3.11, já svěřepě setrvával na DOSu. Když se objevily Windows 95 a všichni se trápili s jejich mouchami, já nainstaloval 3.11. Když všichni spěchali sehnat Windows 98, já s klidem sáhl po poslední verzi Windows 95USB. A když svět šílel po mileniích, já byl hluchý a nainstaloval jsem 98SE. Když najely XPéčka, setrval jsem u 98SE. Nyní je šlágrem Vista a já teprve před půl rokem najel na XP. Nejdříve na zkoušku na svém počítači a nyní již na všech čtyřech. Možná vypadám jako staromilec, ale já jsem jen líný a nerad si komplikuji život odstraňováním zbytečných problémů
A problém s pravopisem? Ten odstraňuji tím, že se stále učím Česky. Naposledy jsem se naučil používat mě/mně. A když si s něčím nejsem jistý, tak to napíšu jinak, abych se tomu vyhnul a jako poslední pomoc je tu
http://www.pravopis.cz 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)