http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=23189
Zároveň se chci zeptat, bude zvuk hrát z TV? Jsem v tomhle ohledu laik a vůbec netušim... Vim že jsem měl v balení s NB akorát přechodku pro RCA vstupy, což taky nevim k čemu je dobrý...

dík
seitec píše:ja jsem toto taky ted resil a uplne nejdriv se podivej do manualu tv do nastabeni obrazu jestli umi prepnout na s video. jestli tak si nekupuj tenhle kabel ale kabel s koncovkou s-video a zaroven s jackem na zvuk a na druhym konci scart. me stal asi 60 kc.
aproch píše:Ještě dávej bacha, abys neměl zdroj NB zapnutého do jiné zásuvky než TV (tedy nepojedeš-li pouze z baterek, ale to asi ne, že?). Riskoval bys zničení minimálně toho video či audio out na NB. Mezi vzdálenějšími zásuvkami mohou téct smyčkou, kterou vytvoříš přes TV a NB i poměrně velké zemní vyrovnávací proudy, které se navíc mění podle toho, jestli zapneš na stejném zásuvkovém okruhu třeba rychlovarnou konvici. Někdy tyto proudy způsobí pouze poruchy v obraze nebo brum ve zvuku, jindy likvidaci uvedených výstupů. Zem NB je totiž přes zdroj propojena s kolíkem v zásuvce.
aproch píše:Ještě dávej bacha, abys neměl zdroj NB zapnutého do jiné zásuvky než TV (tedy nepojedeš-li pouze z baterek, ale to asi ne, že?). Riskoval bys zničení minimálně toho video či audio out na NB.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů