Panda Internet Security 2007 + Mozilla Firefox 2- Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Jarek86
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Panda Internet Security 2007 + Mozilla Firefox 2- Vyřešeno

Příspěvekod Jarek86 » 09 úno 2007 18:14

Prosim o radu. Po nainstalovani Panda Internet security 2007 se mi porad zasekava Mozilla Firefox 2.Vetsinou na deset vterin a pak to zas chvili jde a pak se to opet sekne. Nevite jak tento problem odstranit? A nechci slyset,ze mam odistalovat Pandu:D Dekuju!
Naposledy upravil(a) Jarek86 dne 12 úno 2007 14:15, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Charmian
nováček
Stav:

Příspěvekod Charmian » 11 úno 2007 10:40

Ahojky. I já mám Pandu 2007 a Firefox 2.0. Podobné problémy ale nemám. Je pravdou,že bezpečnostní nastavení Pandy někdy komplikuje provoz jiných programů,ale je to pouze o nastanení antiviru. Asi jsem ti tedy nepomohl,ale jak říkám.....já mám stejné programy jako ty,ale problémy nemám.

Jarek86
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Jarek86 » 12 úno 2007 11:26

Dobre diky. Jinak se chci zeptat,taky ti Panda tolik celkove zpomaluje pocitac? Me ted po nainstalovani toho Panda packu dost dlouho trva,nez se nactou windows atd.

Charmian
nováček
Stav:

Příspěvekod Charmian » 12 úno 2007 13:20

Ano. Načítání windows se hodně zpomalilo. Na vině je opravdu Panda. Aplikoval jsem na windows nějaké postupy pro zrychlení : http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=12002

Jinak ti doporučuji k Pandě doinstalovat i jiné antispywarové programy. Osobně používám Spy Emergency 2006,
AVG Anti-Spyware 7.5,Spybot,Ad-Aware,A-squared free. Jestliže často surfuješ po nebezpečných stránkách,tak si rozhodně udělej VIRTUÁLNÍ PC.

Jarek86
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Jarek86 » 12 úno 2007 13:23

dikys,co znamena to virtualni pc?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 úno 2007 13:31

Popis jak vyrobit virtuální PC je např v loňské ročence COmputer World (super triky) je ve formátu A5.
Jedná se o počítač v počítači který po vypnutí zase zmizí takže vše co nachytáš se smázne (velmi laicky řečeno)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jarek86
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Jarek86 » 12 úno 2007 13:34

dikys, zcihnu to. jak vyrazne je urychleni windows po aplikaci tich postupu na zvyseni rychlosti? ja bych si s tim vsim rad pohral,ale neni na to bohuzel cas,takze se proto ptam,jak moc se ty postupy vyplati?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 úno 2007 13:59

NEmám to zřízené nedokážu posoudit. zase laicky. čím větší diskový prostor tím je odvirování úmornější. zvaž si sám co se ti vyplatí víc posedět několik hodin u zřízení virtuálního počítače a mít klid nebo posedět několikrát několik hodin u odvirování.
Ono se toho tu schází více faktorů a mohli bychom dlouhosáhle drbat bohužel na to není kdy.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Charmian
nováček
Stav:

Příspěvekod Charmian » 12 úno 2007 14:45

Virtuální PC:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=12171

Po odinstalování nepotřebných komponent windows se bude operační systém načítat rychleji a stane se stabilnějším. O jaké urychlení se ale přesně jedná už bohužel nevím. V každém případě ti to doporučuji.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”