Příspěvekod TSY » 12 črc 2011 11:49
Zdravím vás, mám takový problém se zařízením myslím že se mu říká PC Speaker - takový modrý displej dole na PC ve kterém je teplota CPU, HDD, VGA a pár dalších věcí.. Ale problém je v tom že když hraju téměř jakou koliv hru tak jak mile teplota grafiky (VGA) přesáhne 70C (ten Speaker ukazuje zhrura +- o 10 stupňů méně než čidla v biosu - asi má jinde čidla - nebo v programech SpeedFan, HWMonitor, Everest) tak začne pípat jako klasický budík pípá tak dlouho dokud je teplota nad 70 u něj nad 60C pokud se drží stále nad touto hranicí tak pípá 2 posobě asi 13x pak už to přestane jenom ta teplota bliká.. Mám pocit že je u něj všechno nastaveno na 70C (u něj 60C) což si taky myslim že není dobře.. Ale 70C na grafiku si myslím že není kritické a ještě horší je když ta teplota kolísá tak to pípá každou chvíli a je to dost hlasité...
Takže moje otázka je jak zvýšit hranici toho pípání až při více stupňích?, ale nevim kde to udělat protože v biosu to neni a někde ve Windows (7) asi těžko a přímo na něj jsou pouze tlačítka Reset - to akorát obnoví, Mode - tím klikám mezi teplotami těch 3 věcí, Set - akorát tam úplně dole je jak je dluho PC spuštěné tak tím se to dá asi upravit, UP C/F - změna teploty mezi C a F.
Díky za jakou koliv radu..

Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB