Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod El Diablo » 07 úno 2012 23:48

:lol: :lol: :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 08 úno 2012 06:51

Kdyby to nebyla pravda tak se směju od začátku až do konce :lol:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 08 úno 2012 07:03

tux píše:Obrázek

tak hele, to je zrovna moje aukro, tento disk jsem kupoval já, a ne jenom to, že měl prodávající stovky pozitivním komentářů, ale taky dodal screenshoty z HD tune a ano, můžu říct, že to byla výhodná koupě, protože screenshoty se cení. Koupil jsem 1TB seagate za 1680,00,- v poměru s dnešními cenami, takže si zavid klidně dál

http://aukro.cz/seagate-1-tb-st31000524as-zaruka-pres-2-roky-i2071997276.html
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 08 úno 2012 09:39

Nemyslím, že je to o závisti, ale spíš o té pitomosti kterou tam prodávající píše.

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 08 úno 2012 17:59

Přesně, to je jako nákup auta, kdyby se ti někdo snažil tvrdit že ojetý auto je mnohem lepší když už nějakej rok funguje než nový kde může bejt nějakej problém, sice auto je předmět trochu větších rozměrů ale v principu je to to samý, oboje je to blbost, navíc na oboje je záruka.

Vim že si to tu někde řešil ale já když to viděl tak se to sem prostě nemohl nedát, se závistí to nemá nic společnýho.
Btw, co bych ti měl zavidět? Ten disk? Díky ale místa mám dost a Seagate zrovna moc nemusim, mám s ním špatný zkušenosti.
Just Fucking Google It!

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 08 úno 2012 18:08

K tématu ACTA
Pravda o internetu.jpg
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 08 úno 2012 18:13

tux píše:Seagate zrovna moc nemusim, mám s ním špatný zkušenosti.

Vidíš, to já léta letoucí kupuju do počítače (nemluvím o externích) výhradně seagaty, poslední „neseagate“ byl tuším 40GB Maxtor, a to je opravdu hodně dávno. Od té doby mým počítačem prošly dva 40GB (pak sloužil jako externí, nakonec jsem je daroval), jeden 80GB (se stejným osudem), jeden 250GB (ten jsem přesunul do služebního PC, kde stále funguje ke vší spokojenosti), teď mám doma v PC jeden 320GB a dva 500GB … a naprostá spokojenost.
Ne že by to bylo přemírou důvěry ve značku, ale nechtěl jsem mít v jednom PC disky různých výrobců, pokud by to nebylo vysloveně nutné – takovou kolizi jsem zažil, když jsem kupoval zmíněného Maxtora – nesnesl se s jinak spolehlivým a velmi tichým 10GB WD.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 08 úno 2012 19:31

Seagate řady 7200.11 se ovšem zrovna moc nepovedly...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 08 úno 2012 23:16

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 09 úno 2012 05:50

El Diablo píše:Seagate řady 7200.11 se ovšem zrovna moc nepovedly...

je to 7200.12

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2012 05:52) ---

Myloš píše:
tux píše:Seagate zrovna moc nemusim, mám s ním špatný zkušenosti.

Vidíš, to já léta letoucí kupuju do počítače (nemluvím o externích) výhradně seagaty, poslední „neseagate“ byl tuším 40GB Maxtor, a to je opravdu hodně dávno. Od té doby mým počítačem prošly dva 40GB (pak sloužil jako externí, nakonec jsem je daroval), jeden 80GB (se stejným osudem), jeden 250GB (ten jsem přesunul do služebního PC, kde stále funguje ke vší spokojenosti), teď mám doma v PC jeden 320GB a dva 500GB … a naprostá spokojenost.
Ne že by to bylo přemírou důvěry ve značku, ale nechtěl jsem mít v jednom PC disky různých výrobců, pokud by to nebylo vysloveně nutné – takovou kolizi jsem zažil, když jsem kupoval zmíněného Maxtora – nesnesl se s jinak spolehlivým a velmi tichým 10GB WD.

Já ten Seagate kupoval protože byla nejvýhodnější cena ze všech značek na aukru, jinak já svoji oblíbenou značku disků nemám, protože se mi jich málo dostalo pod ruku.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 09 úno 2012 12:19

Já proti tomu nic nemám, třeba jsem jen měl smůlu ale se Seagate mám prostě zkušenosti špatný, když si koupíš auto nějaký značky a furt s tím budeš mít problémy tak už si ho taky nikdy znova nekoupíš ale přejdeš na něco jinýho.
Just Fucking Google It!

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 09 úno 2012 12:27

Dyk jo, já ti je nevnucuju. ;-)
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”