PC stále něco chroupe

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

semod
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PC stále něco chroupe

Příspěvekod semod » 16 úno 2012 16:10

pc stále něco chroupe,je pomalý a když se kouknu na běžící procesy,tak se vše vynuluje a jen trochu běží tak 02-05 taskmgr.exe . čistím to CClener,mám antivir Aviru,pc jsem tak před 4 měsíci přeinstaloval,chvíli šlapal celkem v poho,ale po instalaci pár programů,to opět blbne.Mám XP a po dnešní aktualizaci jsem ho dal restartnout a naběhla mi hláška že běží: NMIndexStoreSvr a jestli ho chci ukončit (to jen tak na okraj)jinak by mne zajímalo,jestli má ten taskmgr.exe pořád něco chroupat a jak zjistím co mi to pořád jede když v běžících procesech to kromě toho taskmgr.exe nic neukazuje,děkuji

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: pc stále něco chroupe

Příspěvekod Pic » 16 úno 2012 16:19

Vypni si Nero Scout.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

semod
nováček
Stav:

Re: PC stále něco chroupe

Příspěvekod semod » 16 úno 2012 16:42

ju to jsem věděl že je to nero scout,už jsem ho vypnul,ale pořád to chroupe,spíš by mne zajimalo,jestli má pořád něco dělat ten -taskmgr.exe?Také vím, že jsem měl kdysi podobný problém a když jsem pc projel antispamem,antispyware a antivirem,tak to něco našlo a byl klid,ale teď jsem to projel vším co jsem našel a nic

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 úno 2012 16:46

Ověř si zda nemáš zapnuto indexování, nebo zálohování souborů. Jak velkou máš Paměť RAM?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

semod
nováček
Stav:

Příspěvekod semod » 20 úno 2012 14:26

Ramku mám 2 Gb,jak zjistim to idexování nebo zalohování jestli mám zapnuto?ale myslím že né,do ničeho jsem nehrabal,jak zjistím co tam chroupe,je nějaký program na to?když zapnu spravce uloh,vše se vynuluje a ukazuje to 98% nečinné procesy,ale pořád něco dělá

neXoušek
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod neXoušek » 20 úno 2012 14:53

semod píše:ju to jsem věděl že je to nero scout,už jsem ho vypnul,ale pořád to chroupe,spíš by mne zajimalo,jestli má pořád něco dělat ten -taskmgr.exe?Také vím, že jsem měl kdysi podobný problém a když jsem pc projel antispamem,antispyware a antivirem,tak to něco našlo a byl klid,ale teď jsem to projel vším co jsem našel a nic

taskmgr.exe --> je Správce úloh (CTRL + ALT + DEL)

Zkus:
Start -> Spustit -> Napiš: msconfig -> Ok -> Po spuštění .. a nech zaškrtnutý pouze antivir a restartuj Pc. Následně pust Ccleaner a oprav registry.

Měl jsem stejný problém a toto mi to vyřešilo ..
Hodně štestí. ;)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”