pro zapnuti windowsu se mi objevi obrazovka hlasajici ve smislu ze byl pocitac spatne vypnut (objevi se i pri vypadnuti proudu...)...je tam na vyber:
spustit beznym zpusobem
spustit posledni znamou funkcni konfiguraci/nastavenim¨
a dalsi tri moznosti ale at dam kerou koliv vysledek je stejny............wyndousy se zacnou nabyhat ale zachvily se restartuji a porad dokola ten samej prubeh
A kdyz sem vcera vypinal PC kolem 23h sem byl ospalej a vypinal sem ho normalne pres start...ale nenechal sem ho dobehnout a pochvily(nwm proc) sem ho vypnul pres prodluzovak (vypinani na prodluzovaku) jestli to nebude tim
pls o radu
//vymazána stupidní OT rada, která problém neřeší...
//Karlos
nenaskoci windows XP Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nenaskoci windows XP
Do nouzového režimu se dá nastartovat?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
ne ne restartuje se
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pak mám obavu, že bude nutný reinstal WIN.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná by jen stačilo nabootovat z CD Windows a dát Opravit.Podle mne to bude buď poškozený Windows a nebo poškozený pevný disk.Pokud tam máš důležité věci,tak můžeš nabootovat z nějakého CD Linux a data si přetáhnout.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
ja skusim tu opravu..............reinstalovat winy fak nechci :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stejný problém jsem měl já před několika dny na svém NTB. Oprava nepomohla bohužel a musel jsem reinstall OS.. tobě držím palce aby se ti to povedlo. 

tak sem musel reinstalovat Winy...........ale ted mam jiny problem mam preinstalovany C ale ostatni dysky ne a tim padem mam na nich hry ale nejdou spusti protoze jim chyby tusim ze knihovny da se to nejak napravit bez reinstalovani her?
Re: nenaskoci windows XP Vyřešeno
Mam ten samej problem. Vse zaclo po instalaci Service pack 3 a nasledne instalace antiviru Avira. Po otestovani avirou a ulozeni 19 souboru do karanteny windows uz nenastartuje a to ani v nouzovem rezimu. Jediny postreh, ze nez se po volbe startu restartuje tak problikne blue screen. Nevi nekdo jak by se dal zastavit pred tim automatickym restartem ?
Dalsi problem je, ze kdyz jsem zkousel dat opravu z CD tak to po me zada Admin heslo. Na pc vsak zadne nebylo zadano. Do systemu se loguji normalne bez hesla. Je nejake default heslo ? Diky
//Zkus si přečíst pravidla a řídit se jimi...
//Karlos
Dalsi problem je, ze kdyz jsem zkousel dat opravu z CD tak to po me zada Admin heslo. Na pc vsak zadne nebylo zadano. Do systemu se loguji normalne bez hesla. Je nejake default heslo ? Diky
//Zkus si přečíst pravidla a řídit se jimi...
//Karlos
Naposledy upravil(a) duffson dne 24 úno 2012 19:17, celkem upraveno 1 x.
ja tenhle problem nemel ja je spatne vypl a rano nenabehly ...............
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7841
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30