Četla smaž, tak smažila Zpěvačka Iveta Bartošová chce žalovat provozovatele emailových klientů za to, že ji cíleně naváděli, aby brala drogy.
„Jsem citlivý člověk, který se nechá snadno ovlivnit a strhnout,“ uvedla umělkyně prostřednictvím svého bodyguarda. Podle oficiálního vyjádření pro tisk brala Bartošová imperativní pokyny ve svých emailových schránkách doslovně a smažila.
Během několika let se jí postupně rozpadlo manželství, kariéra a ztloustl syn. Nyní chce zpěvačka zadostiučinění.
To ano, o Bartošové bude nekonečnej seriál. Ale pamatuju ji jako fajn holku. Nikdy mne příliš neoslnila, ale byla celkem fajn. To umění a ten svět peněz anebo jak se to řekne tím cizím slovem lidi moc mění.
Moje favoritka je uječená Lucka, ale tenisky nikdy nepřekoná.
Naposledy upravil(a) guest dne 23 úno 2012 21:47, celkem upraveno 1 x.
A ukliknul sis? To mi takhle v pondělí po ránu přistálo v mailboxu s komentářem [z]Něco obludného po ránu pro radost...[/i]. Tak jsem si řekl, že se musím podělit, abych se z toho nepoděl*l; no a vlákno „Pro zábavu a také k pláči páni rádcové“ je pro takovou obludnost jako zplozené, ne?
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Chybové stránky typu 404 (stránka nenalezena) nemají uživatelé internetu v lásce. Představte si docela častou situaci, kdy hledáte na webu nějaké důležité informace a ve chvíli, kdy si už myslíte, že jste je našli, vás ze zálohy bodne nožem do zad lakonická hláška s kódem 404 o neexistující stránce... http://pelfusion.com/showcases/creative ... haracters/