A kterů banku ? Osobně se mi líbí tyto 2 !
http://www.csas.cz
http://www.csob.cz
Oboje mám ve měste ,ale pořád nevím ,kterou zvolit nebo aspon jít s otcem založit ůčet :)
Kreditní karta pro studenta
Re: Kreditní karta pro studenta
Však si vyber podle nabídky těch studentských kont, ceníku služeb atd. Nic jiného tě u těch dvou zajímat moc nemusí.
S CSOB mám jen nejlepší zkušenost, studentský účet mám jež 7,5 roku a dodnes jsem za něj nic neplatil. Výběry v CZ bankomatech CSOB zdarma (pocita se i Postovni sporitelna, Volksbank a jiné - prostě ty které mají na sobě logo CSOB - nad obrazovkou), zrizeni platebni karty zdarma (tuším, ročně pojištění 200Kč, ale to je super proti krádeži atd..). Řešil jsem v 15ti něco podobného a doteď si nemůžu stěžovat. Uvítám případné zkušenosti ostatních (jestli je to jen můj případ, nebo je více spokojených zákazníků). Samozřejmě zahrnuje InternetBanking 24 a debetní karta je embosovaná (platil jsem s ní i v USA a Evropě - obchody a bez problému, vlastně i bez přirážky, jen se přepočítává kurz - u bankomatů ve světě to asi určitě bude za poplatek). Toť asi vše :-)
EDIT: Vidím, že přemýšlíš ještě nad ČS, hodně známých si stěžuje na poplatky a tak jsem se o studentský účet ani nezajímal u nich.
EDIT: Vidím, že přemýšlíš ještě nad ČS, hodně známých si stěžuje na poplatky a tak jsem se o studentský účet ani nezajímal u nich.
Ok tak asi zvolím CSOB :) Ještě důkladně pročto jejich web a uvidím :) Jinak určite nebudu platiti jinde jak v ČR :)
Jo a na jaké rizika bych si měl dávat bacha ? (Budu mít povoleno i internetové nakupovaní)
Jo a na jaké rizika bych si měl dávat bacha ? (Budu mít povoleno i internetové nakupovaní)
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Mám studentský účet u ČSOB, měsíčně neplatím žádné poplatky. S ČSOB nemám žádné problémy. Výběr z čsob bankomatů je samozřejmě bezplatný, u ostatních nevím - nepoužívám je. Internetové bankovnictví je na jedničku (nemusíš zadávat žádné certifikáty jako u KB). Bezpečnost je taky dobrá - před loginem přijde SMS s kódem, který musíš zadat, aby ses do účtu dostal, to samé pak při každé transakci. zaměstnanci ČSOB jsou příjemní a vždy vyjdou vstříc (alespoň takové mám zkušenosti).
Navíc mají pěknou app na android. :-)
U PS jsem pár let měl účet, ale odradily mě pozdější poplatky (možná už nejsou), proto jsem přešel k ČSOB a zatím nelituji.
Dávej hlavně bacha, kam píšeš číslo kreditky (nejlépe ho nepiš nikde). A při platbách převodem si první zjisti, zda se jedná o seriozní eshop. Otec byl nedávno právě kvůli tomuto podat trestní oznámení.
//Oprava ČS na PS
Navíc mají pěknou app na android. :-)
U PS jsem pár let měl účet, ale odradily mě pozdější poplatky (možná už nejsou), proto jsem přešel k ČSOB a zatím nelituji.
Dávej hlavně bacha, kam píšeš číslo kreditky (nejlépe ho nepiš nikde). A při platbách převodem si první zjisti, zda se jedná o seriozní eshop. Otec byl nedávno právě kvůli tomuto podat trestní oznámení.
//Oprava ČS na PS
Naposledy upravil(a) TheSkeleton dne 21 úno 2012 19:04, celkem upraveno 2 x.
Life's too short to remove USB safely.
Já bych se bál nakupovat na nějakých eshopech max. stema,mobiliní stori jako je android nebo marketplace :)
Vypadá to ,že si během týdně udělám výlet do ČSOB :)
Známej říká ,že ČSOB InternetBanking 24 je riskatní je to pravda ?
Jinak neví někdo osobní zkušenost co znamená toto ?
Příplatek za výpisy z účtu zasílané poštou
(týdně / po pohybu) 115,–/215,–
Cena konta s výpisy z účtu zasílanými měsíčně poštou 30,– Musím si to nechat zasílat ?
Vypadá to ,že si během týdně udělám výlet do ČSOB :)
Známej říká ,že ČSOB InternetBanking 24 je riskatní je to pravda ?
Jinak neví někdo osobní zkušenost co znamená toto ?
Příplatek za výpisy z účtu zasílané poštou
(týdně / po pohybu) 115,–/215,–
Cena konta s výpisy z účtu zasílanými měsíčně poštou 30,– Musím si to nechat zasílat ?
Čáu , já mám účet u český spořitelny a je nejvíc na pohodu ( http://www.csas.cz/banka/nav/osobni-fin ... -d00013124 ) , můžeš si zvolit jakou chceš kartu ,visa,master a tak dál
a hlavně moc neplatíš, když přineseš potvrzení o studiu za ty běžný věci ( jako když platíš kartou, vybíráš z bankomatu a tak... Nebo jestli nechceš českou tak koukni na přehled a vyber si. (http://www.bankovniuctyonline.cz/ ) . Kažopádně si už nedokžu představit být bez karty 

No já bych doporučil účet u GE http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/ucty/genius-student.
Je tedy do 27 let zadarmo pokud si nastavíš výpisy elektronicky jinak 10kč. Veškeré výběry zadarmo. Dostaneš klasickou (debetní kartu) a pokud chceš můžeš můžeš si ji přes telefon nebo internetové bankovnictví aktivovat na platby na net. Nebo k debetní kartě můžeš dostat ještě jednu (taky zadara) čistě na internet. Veškeré výběry z bankomatuů máš potom zadarmo.
Potvrzení berou i IC (nevím jak se píše) kartu.
FW 556996324:
Co se týče bezpečnosti internetových bank je jedno, u které banky jseš, jsou zabezpečené všechny akorýt Česká spoř. měla pár útoků z Ruska :) (loni)
Vím to jsem bývalý zaměstnanec banky.
Je tedy do 27 let zadarmo pokud si nastavíš výpisy elektronicky jinak 10kč. Veškeré výběry zadarmo. Dostaneš klasickou (debetní kartu) a pokud chceš můžeš můžeš si ji přes telefon nebo internetové bankovnictví aktivovat na platby na net. Nebo k debetní kartě můžeš dostat ještě jednu (taky zadara) čistě na internet. Veškeré výběry z bankomatuů máš potom zadarmo.
Potvrzení berou i IC (nevím jak se píše) kartu.
FW 556996324:
Co se týče bezpečnosti internetových bank je jedno, u které banky jseš, jsou zabezpečené všechny akorýt Česká spoř. měla pár útoků z Ruska :) (loni)
Vím to jsem bývalý zaměstnanec banky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4254
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek