bandicam
-
- Pohlaví:
Re: bandicam
Pokud chceš poradit, musíš napsat co je to za chybu. Nikdo to stahovat nebude, nejspíš i s ohledem na to, že tobě by to stejně nepomohlo.
Chyba je jednoznačná....nejde mi ani rozjed instal...při načítání se mi jednoduše ani nezobrazí... an stejném PC jsem stejný program již instaloval a fungoval mi, jenže nyní sjem omylem prog. odin. a nyní my nelze znovu nainstal... ale nevím proč, proto chci zjisti, jetsli bych ho alejspon netozjel ...
-
- Pohlaví:
Nějak ti nerozumím, nejprve píšeš že už byl nainstalován a nyní zase zda bys ho nerozjel?
Je možné, že nebyl korektně odinstalován a záznamy v registrech brání další instalaci. Zkus to vyčistit CCleanerem.
Je možné, že nebyl korektně odinstalován a záznamy v registrech brání další instalaci. Zkus to vyčistit CCleanerem.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To není free program, takže po uplynutí zkušební doby jej již nespustíš. Opakované instalaci brání nějaký záznam v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Ten záznam tomu asi brání, nicméně je to shareware s jistými omezeními a měl by jít znovu nainstalovat.