bandicam

...

Moderátor: Mods_senior

mozgva
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

bandicam

Příspěvekod mozgva » 29 úno 2012 15:53

Má někdo z vás nainstalovaný program Bandicam???? zde k stáhnutí www.bandicam.com prosím nainstalujte si ho nekdo zizipujte a poslete mi na skype (mozgva)....mně to hlásí chybu v instalaci....

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: bandicam

Příspěvekod guest » 29 úno 2012 16:36

Pokud chceš poradit, musíš napsat co je to za chybu. Nikdo to stahovat nebude, nejspíš i s ohledem na to, že tobě by to stejně nepomohlo.

mozgva
nováček
Stav:

Příspěvekod mozgva » 29 úno 2012 17:30

Chyba je jednoznačná....nejde mi ani rozjed instal...při načítání se mi jednoduše ani nezobrazí... an stejném PC jsem stejný program již instaloval a fungoval mi, jenže nyní sjem omylem prog. odin. a nyní my nelze znovu nainstal... ale nevím proč, proto chci zjisti, jetsli bych ho alejspon netozjel ...

guest

Příspěvekod guest » 29 úno 2012 17:46

Nějak ti nerozumím, nejprve píšeš že už byl nainstalován a nyní zase zda bys ho nerozjel?

Je možné, že nebyl korektně odinstalován a záznamy v registrech brání další instalaci. Zkus to vyčistit CCleanerem.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 úno 2012 18:21

To není free program, takže po uplynutí zkušební doby jej již nespustíš. Opakované instalaci brání nějaký záznam v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

guest

Příspěvekod guest » 29 úno 2012 18:25

Ten záznam tomu asi brání, nicméně je to shareware s jistými omezeními a měl by jít znovu nainstalovat.
Přílohy
band.JPG

Zpět na “Vše ostatní (sw)”