Dnes jsem po třech dnech, kdy jsem byl nemocný spustil PC. Všechno naběhlo v poho. Až, když mi to naběhlo do Windows a měli se spustit programy co mám ponastavovaný tak se sputí místo programu jen poznámkový blok. Jediný co mě kupodivu funguje je připojení na Internet a FF. Všichni zástupci exe souborů při dvojkliku spustí jen ten poznámkový blok s klikiháky. Když zkusím spustit přímo exe soubor tak se nestane vůbec nic. Nemůžu se ani dostat do nastavení Firewallu a nespustím ani antivir (i když ve Správci úloh běží). Jinak jediný co funguje z ostatních programů je když spustím obrázek tak mi naběhne Irfan View jinak nefungují ani videa ani hudba. Díky za jakoukoliv pomoc.
edit: Nevím jestli to je tím, ale můj bratr mi zrovna oznámil, že byl na PC a když to zapl tak Ad-aware mu oznámil ty změny v registru a že je nechal všechny blokovat a bylo jich něco přes 70.
Nic nejde spustit (vyřešeno)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POkud se tam dostaneš zkus obnovu systému do bodu než PC navšívil brácha. Zřejmě přídeš o data ulozená mezi posledním zapnutím a návštěvou bratra.
Další možnost by byla natáhnout záložní soubor z ADware.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RoboBrouk píše:Jan Pašek píše:POkud se tam dostaneš zkus obnovu systému do bodu než PC navšívil brácha. Zřejmě přídeš o data ulozená mezi posledním zapnutím a návštěvou bratra.
Obnova systému háže taky jenom poznámkový blok a ad-aware to stejný.
CO takhle zkusit zakazat spousteni AdAwaru po startu a restartovat komp, zkusit jestli se nespusti to co ti chybi.
Počítač: ANO! 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkus obnovu systému z nouzovýho režimu.
Když to nepomůže tak už mě napadá pouze oprava woken z instalačky
Když to nepomůže tak už mě napadá pouze oprava woken z instalačky
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť si Ad-Aware SE a klikni na symbol ozubeného kolečka a podívej se do kolonky "zapsat logy do:". Podívej se na log, který je tam uveden i s cestou a zjistíš co se vlastně stalo.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Spusť si Ad-Aware SE a klikni na symbol ozubeného kolečka a podívej se do kolonky "zapsat logy do:". Podívej se na log, který je tam uveden i s cestou a zjistíš co se vlastně stalo.
Říkal jsem, že ať spustím cokoliv vždycky to spustí jen poznámkový blok. Jinak, když to zkusím spustit v nouzovým režimu tak to hodí při načítání osobního nastavení tabulku, kde jsou 3 čtverečky a když dám ok tak se to restartuje a zapne v normálním režimu. Zkusím přeinstalovat ty okna a uvidím.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
RoboBrouk píše:Obnova systému háže taky jenom poznámkový blok a ad-aware to stejný.
PIC dyk se tam nedostane.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, také jsem si to přečetl. To vypadá na poškozený HD, asi překřížené soubory. Zkusit spustit kontrolu disku z instalačního CD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4994
-
od makojed