Nic nejde spustit (vyřešeno)

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

RoboBrouk
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nic nejde spustit (vyřešeno)

Příspěvekod RoboBrouk » 20 úno 2007 13:58

Dnes jsem po třech dnech, kdy jsem byl nemocný spustil PC. Všechno naběhlo v poho. Až, když mi to naběhlo do Windows a měli se spustit programy co mám ponastavovaný tak se sputí místo programu jen poznámkový blok. Jediný co mě kupodivu funguje je připojení na Internet a FF. Všichni zástupci exe souborů při dvojkliku spustí jen ten poznámkový blok s klikiháky. Když zkusím spustit přímo exe soubor tak se nestane vůbec nic. Nemůžu se ani dostat do nastavení Firewallu a nespustím ani antivir (i když ve Správci úloh běží). Jinak jediný co funguje z ostatních programů je když spustím obrázek tak mi naběhne Irfan View jinak nefungují ani videa ani hudba. Díky za jakoukoliv pomoc.

edit: Nevím jestli to je tím, ale můj bratr mi zrovna oznámil, že byl na PC a když to zapl tak Ad-aware mu oznámil ty změny v registru a že je nechal všechny blokovat a bylo jich něco přes 70.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 20 úno 2007 14:21

POkud se tam dostaneš zkus obnovu systému do bodu než PC navšívil brácha. Zřejmě přídeš o data ulozená mezi posledním zapnutím a návštěvou bratra.
Další možnost by byla natáhnout záložní soubor z ADware.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

RoboBrouk
nováček
Stav:

Příspěvekod RoboBrouk » 20 úno 2007 16:26

Jan Pašek píše:POkud se tam dostaneš zkus obnovu systému do bodu než PC navšívil brácha. Zřejmě přídeš o data ulozená mezi posledním zapnutím a návštěvou bratra.

Obnova systému háže taky jenom poznámkový blok a ad-aware to stejný.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 20 úno 2007 16:36

RoboBrouk píše:
Jan Pašek píše:POkud se tam dostaneš zkus obnovu systému do bodu než PC navšívil brácha. Zřejmě přídeš o data ulozená mezi posledním zapnutím a návštěvou bratra.

Obnova systému háže taky jenom poznámkový blok a ad-aware to stejný.

CO takhle zkusit zakazat spousteni AdAwaru po startu a restartovat komp, zkusit jestli se nespusti to co ti chybi.
Počítač: ANO! :bottle:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 20 úno 2007 17:04

Tak zkus obnovu systému z nouzovýho režimu.
Když to nepomůže tak už mě napadá pouze oprava woken z instalačky
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 úno 2007 18:07

Spusť si Ad-Aware SE a klikni na symbol ozubeného kolečka a podívej se do kolonky "zapsat logy do:". Podívej se na log, který je tam uveden i s cestou a zjistíš co se vlastně stalo.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

RoboBrouk
nováček
Stav:

Příspěvekod RoboBrouk » 20 úno 2007 18:16

Pic píše:Spusť si Ad-Aware SE a klikni na symbol ozubeného kolečka a podívej se do kolonky "zapsat logy do:". Podívej se na log, který je tam uveden i s cestou a zjistíš co se vlastně stalo.

Říkal jsem, že ať spustím cokoliv vždycky to spustí jen poznámkový blok. Jinak, když to zkusím spustit v nouzovým režimu tak to hodí při načítání osobního nastavení tabulku, kde jsou 3 čtverečky a když dám ok tak se to restartuje a zapne v normálním režimu. Zkusím přeinstalovat ty okna a uvidím.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 20 úno 2007 18:16

RoboBrouk píše:Obnova systému háže taky jenom poznámkový blok a ad-aware to stejný.

PIC dyk se tam nedostane. :evil:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 úno 2007 00:01

Ano, také jsem si to přečetl. To vypadá na poškozený HD, asi překřížené soubory. Zkusit spustit kontrolu disku z instalačního CD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

RoboBrouk
nováček
Stav:

Příspěvekod RoboBrouk » 21 úno 2007 20:01

Mno taky jsem si teďka všiml, že když vložím např. SCORE DVD tak se mi normálně autorunem spustí, ale když to chci spustit ručně tak to nejde. Jdu přeinstalovat okna (až najdu nebo spíš asi seženu instalačky) tak doufám, že to pomůže držte palce :wink: .

aproch
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod aproch » 21 úno 2007 21:13

Ještě s tou přeinstalací zadrž, rozbal soubor z přílohy, poklepej na něj a potrď zápis do registru. Kdyby to nepomohlo, mám ještě jeden tip.
Přílohy
fix.zip
(376 bajtů) Staženo 85 x

RoboBrouk
nováček
Stav:

Příspěvekod RoboBrouk » 22 úno 2007 18:59

Tak zip otevřu, ale když chci spustit registr tak to otevře poznámkový blok. Není jinej způsob jak to nakopčit do registru ručně? Jinak pokud ne tak sem s druhou možností. Jinak díky za snahu :wink:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Fortnite nejde spustit
    od makojed » 27 lis 2024 17:12 » v Hry
    7
    4994
    od makojed Zobrazit poslední příspěvek
    21 led 2025 18:23
  • Firewall WIndows Defender nejde spustit
    od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:26 » v Windows 11, 10, 8...
    1
    1848
    od Tint Zobrazit poslední příspěvek
    02 pro 2024 19:41
  • Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
    od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8...
    0
    2132
    od Richard_ZZR Zobrazit poslední příspěvek
    02 pro 2024 16:33
  • MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
    od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    3663
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    20 dub 2025 20:38

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”