Mám XP SP1 a vše šlapalo,jak má až do doby,kdy jsem tam šupl SP2.Problém je u rolování stránek,jak v IE,tak i Firefoxu,ve Wordu,Excelu...SP2 jsem tedy vyhodil do pryč,ale stále stejný problém.Projrl jsem vše Avastamen i Nodem,použil Ad-Aware i Spyware Terminator - stale stejné.
Jinak mám 1270 MB RAM.
Díky za jakoukoli pomoc či radu
rolování stránek
1. SP2 nevyhazuj do pryč, to tedy skutečně ne!
2. Jaký to máš vlastně problém s rolováním? Nepopsal jsi ho.
2. Jaký to máš vlastně problém s rolováním? Nepopsal jsi ho.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
V Win XP start - nastavení - myš je nastavení kolik řádků se má posunout na krok kolečka u myši a je tam zatržítko které přepíná mezi posunem v řádcích a po stránkách. Kdybych se pletl bijte mě něžně.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Těžko radit ...
Buď si uvolni na disku co nejvíce místa, anebo použij pro odkládací systémový soubor více prostoru, anebo zvětši odkládací paměť pro prohlížeč, anebo ještě nevím co, anebo toto všechno dohromady. Zaráží mě akorát to, že tyto problémy nemáš jenom u internetového prohlížeče, ale i u aplikací. Zkus třeba také prověřit paměť (např. MemTest apod.).
Buď si uvolni na disku co nejvíce místa, anebo použij pro odkládací systémový soubor více prostoru, anebo zvětši odkládací paměť pro prohlížeč, anebo ještě nevím co, anebo toto všechno dohromady. Zaráží mě akorát to, že tyto problémy nemáš jenom u internetového prohlížeče, ale i u aplikací. Zkus třeba také prověřit paměť (např. MemTest apod.).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť si kontrolu disku - Tento počítač - klik na disk pravým myšítkem na disk -Vlastnosti - zvolit vyčištění disku - záložka Nástroje - Kontrola chyb a zaškrtnout obě okénka. Počítač bude chtít restartovat a při restartu proběhne kontrola.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to, že máš 1270MB RAM je nám vážně na nic, jinak je možný, že nemáš instalovaný správný ovladače na grafiku, jakmile jsi sp2 odstranil - můžeš mi říct jak si to udělal?, tak se ti asi odstranily i ty ovladače na grafiku, místo nich se nahrály nějaké standardní, zkus tedy přeinstalovat ovladače ke grafické kartě, kdyby jsi nám aspoň řek jakou máš grafiku - ati nebo nvidia?, tak bych ti sem hodil odkaz odkud je můžeš stáhnout, pokud jsi je nedostal na cd při koupi graf. karty
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2490
-
od PARKR