rolování stránek

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

katrom
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

rolování stránek

Příspěvekod katrom » 22 úno 2007 09:04

Mám XP SP1 a vše šlapalo,jak má až do doby,kdy jsem tam šupl SP2.Problém je u rolování stránek,jak v IE,tak i Firefoxu,ve Wordu,Excelu...SP2 jsem tedy vyhodil do pryč,ale stále stejný problém.Projrl jsem vše Avastamen i Nodem,použil Ad-Aware i Spyware Terminator - stale stejné.
Jinak mám 1270 MB RAM.
Díky za jakoukoli pomoc či radu

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 22 úno 2007 13:15

1. SP2 nevyhazuj do pryč, to tedy skutečně ne!
2. Jaký to máš vlastně problém s rolováním? Nepopsal jsi ho.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 22 úno 2007 13:54

V Win XP start - nastavení - myš je nastavení kolik řádků se má posunout na krok kolečka u myši a je tam zatržítko které přepíná mezi posunem v řádcích a po stránkách. Kdybych se pletl bijte mě něžně. :o :oops: :lol:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

katrom
nováček
Stav:

Příspěvekod katrom » 22 úno 2007 15:59

Luboš píše:1. SP2 nevyhazuj do pryč, to tedy skutečně ne!
2. Jaký to máš vlastně problém s rolováním? Nepopsal jsi ho.

Prohlížení stránek je trhané a pomalé.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 22 úno 2007 19:58

Těžko radit ...
Buď si uvolni na disku co nejvíce místa, anebo použij pro odkládací systémový soubor více prostoru, anebo zvětši odkládací paměť pro prohlížeč, anebo ještě nevím co, anebo toto všechno dohromady. Zaráží mě akorát to, že tyto problémy nemáš jenom u internetového prohlížeče, ale i u aplikací. Zkus třeba také prověřit paměť (např. MemTest apod.).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 úno 2007 20:12

Spusť si kontrolu disku - Tento počítač - klik na disk pravým myšítkem na disk -Vlastnosti - zvolit vyčištění disku - záložka Nástroje - Kontrola chyb a zaškrtnout obě okénka. Počítač bude chtít restartovat a při restartu proběhne kontrola.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 23 úno 2007 08:56

to, že máš 1270MB RAM je nám vážně na nic, jinak je možný, že nemáš instalovaný správný ovladače na grafiku, jakmile jsi sp2 odstranil - můžeš mi říct jak si to udělal?, tak se ti asi odstranily i ty ovladače na grafiku, místo nich se nahrály nějaké standardní, zkus tedy přeinstalovat ovladače ke grafické kartě, kdyby jsi nám aspoň řek jakou máš grafiku - ati nebo nvidia?, tak bych ti sem hodil odkaz odkud je můžeš stáhnout, pokud jsi je nedostal na cd při koupi graf. karty

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 23 úno 2007 16:16

Nejlepší je ten SP nainstalovat na úplně čistou instalaci, a potom teprve vše ostatní.

PS:Znám z vyprávění případ, kdy jednomu kamarádovi po nainstalování SP2 přestala chodit klávesnice a myš!

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 23 úno 2007 19:07

Taky se přiklánim k ovladači na grafiku. Je totiž možný, že SP2 ti naboural současnej ovladač. Doporučuju stáhnout novej a nainstalovat.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

franticek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod franticek » 23 úno 2007 20:44

Taky bych to viděl na grafiku, ještě pro jistotu bych to projel ccleanerem - hlavně registry.

wichin
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod wichin » 23 úno 2007 23:19

Jakým způsobem jsi hodil sp2 do prčic? Můžeš zahladit stopy po instalaci čímkoliv, ale záznamy v registrech po sp2 ani jeden ze zminovaných programů nesmaže. Před tím jsi problémy neměl, kde jsi vzal ten sp2?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”