Je to Intel core i5 750 + Gigabyte p55a-vd3r vše za 3 000 kč se zárukou 8 měsíců
Vyplatí se to ?
Mám do toho jít ?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mám do toho jít ?
Spíš ne.Socket 1156 je mrtvý.Vše už se dělá do s.1155.O něco dráž to postavíš na Phenomu 960T a desce AM3+ ale dostaneš podobný výkon s dvouletou zárukou.
Proč nepokračuješ TADY viewtopic.php?t=83475&p=624757
Proč nepokračuješ TADY viewtopic.php?t=83475&p=624757
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Možná proto že mu tam nikdo neodepisoval a téma s upgradem nemusí zajímat někoho koho by ale mohlo zajímat jestli má někdo něco koupit nebo ne.
Just Fucking Google It!
Aha, i5ky jsou prý výkonově lepší než Phenomy (celá řada je prý nepovedená a buldozér je ještě horší ) tak nevím , dokonce sem četl že AMD to balí (tady) http://diit.cz/clanek/amd-x86-neopousti a prý osmi jádro FX je výkonem stejné jako intel core i3 nějaké čtyř jádro
Ano
Ale nevím jestli skončí protože nedávno asi v únoru vyšlo nové 16 jádro pro servery
A co teď ??
tux píše:Možná proto že mu tam nikdo neodepisoval a téma s upgradem nemusí zajímat někoho koho by ale mohlo zajímat jestli má někdo něco koupit nebo ne.
Ano
Ale nevím jestli skončí protože nedávno asi v únoru vyšlo nové 16 jádro pro servery
A co teď ??
Naposledy upravil(a) cre4te dne 29 bře 2012 19:09, celkem upraveno 1 x.
Nemůžeš srovnávat starou i5 s novým Phenomem, 20 let stará Audina taky bude horší než novej SuperB i když Audi je lepší značka. U těch procesorů to není sice 20 let ale i tak.. 
A to že x8 je stejný jako i3 se mi zdá jako blbost, ani nevim že se dělaj quadcore i3
A v tom článku je že končí s desktopama a začne se víc věnovat mobilním zařízením, tj. notebookům, neznamená to ale že nynější procesory od AMD jsou na nic.

A to že x8 je stejný jako i3 se mi zdá jako blbost, ani nevim že se dělaj quadcore i3

A v tom článku je že končí s desktopama a začne se víc věnovat mobilním zařízením, tj. notebookům, neznamená to ale že nynější procesory od AMD jsou na nic.
Just Fucking Google It!
vůbec nevim
?
co mám upgradovat prostě chci hrát BF 3 Bez sekání hlavně multiplayer

co mám upgradovat prostě chci hrát BF 3 Bez sekání hlavně multiplayer
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsi kup 960Tku s 970 UD3P a je to, soustřeď se víc na grafickou kartu.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
co to je ?
Phenom X4 960T = procesor
Gigabyte GA-MA970 UD3P = deska
Gigabyte GA-MA970 UD3P = deska
Just Fucking Google It!
Aha slevil mi to na 2 500 kč + OC na 3.4 Ghz
Tak přetaktovat si to můžeš sám, za to nemusíš platit.
Just Fucking Google It!
ja vim ale ja to moc neumim xD xD
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”