1) Jak i po odstranění mého účtu (před zabalením pro instalaci) zachovám úpravu,jakou jsem provedl na GNOME 2+ (P.S.:Nejsou to nikterak velké úpravy,jde tam hlavně o grafickou podobu hlavního horního panelu a jeho prvků+jejich seřazení)
2) Pokud se v budoucnu rozhodnu,že budu v distribuci dál pokračovat (aktualizace a upgrade na novější verzi),jak si zajistím,že budu moct jednoduše uvolnit aktualizace přímo do systému? (asi bude potřeba ještě do synapticu dopsat adresu,odkud se budou balíčky,popřípadě jiné věcičky,o kterých nemám šajnu,stahovat)
3) Jak mohu vytvořit grafickou instalaci pro lidi,kteří by třeba měli zájem vyzkoušet,jak systém funguje s upraveným prostředím (myšleno něco jako v ubuntu,kde při instalaci si nastavíte bydliště,jméno a heslo uživatele a po dokončení zadání důležitých informací ukázka (screenshoty) ze systému a jeho programů a dalších jeho výhod)
(pokud jste mě nepochopili co myslím tou grafickou instalací,myslím něco jako toto

Pokud mi budete chtít odpovědět,že žádnou jednoduchou cestou se s těmi problémy nevypořádám,nebudu se zlobit,ale budu rád za každou informaci navíc,alespoň se zase něco nového dozvím.Alespoň tedy,že se z úprav gnome 2+ mohu potěšit já :)
Předem děkuji a omlouvám se,źe je někde místo háčku čárka (buď mám poškozenou klávesnici a nebo se u mě vyvinul pokročilý stav demence,pŕi kterém si mozek myslí že mačkám shift,ale vůbec ho nemáčkám