padání programů
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
padání programů
čus všem, při spuštění nejakých programů se ji stane, že mi vyběhne hláška:" V aplikaci (název programu) došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Ohlaste problém microsoftu." Toto mi dělal program winpatrol, už jsem se tady na to nedávno ptal, a zatím mi nikdo neporadil. Sem tam to udělal nějakej nepotřebnej program, kterej se dal nahradit. Dneska jsem si nainstaloval hru F1 a ta mi to dělá taky. Spustit jde normálně, ale potom je tam výběr auta, tratí, to vyberu, spustím a v tom načítání to spadne. Dá se s tím něco dělat?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve doporučuji úklid v PC (vyčištění disku a zkontrolovat disk). Dále doporučuji zkontrolovat paměti a to programem Memtest, nebo GoldMemory. Další možností je nevhodný ovladač, nejspíše grafické karty, ale i zvukové karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Nedávno mám přeinstalovaný XP. Čistil jsem ccleanerem, potom jsem to projížděl NODem a MWAVem. Memtest mám puštěnej teď. Už běží asi 3 hodiny, to jsem zvědavej, jak to bude trvat dlouho. Ty ovladače by trochu odpovídaly, protože to začalo po tom přeinstalování XPéček. Memtest má hotovejch 417 procent, jsem zvědavej, kdy to skončí, při 1000 procentech? Zatím nic nenašel.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Memtest neskončí, dokud jej neukončíš sám. Jestliže máš PC čistý a novou instalaci oken, tak to je buď nevhodný ovladač, nebo chybný hardware. Holt zkusit vyměnit grafickou kartu, zvukovou kartu, zdroj a případně i základní desku. Stačí si některou součást půjčit od kamaráda (nezapomenout instalovat patřičné ovladače). Problém je ovšem se základní deskou, ta se tak snadno půjčit nedá a vyměnit ji není snadné. Řešením je také svěřit to odborníkovi - kamarád nebo servis. Zkus se podívat do Prohlížeče událostí, zda tam nenajdeš nějaké vodítko, kdy problém hledat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2683
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 4186
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 9212
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
-
-
Jak odstranit bílý pruh nad maximalizovaným oknem programu?
od Minapark » 09 zář 2025 13:19 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 990
-
od Minapark
09 zář 2025 13:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”