Stinger píše:Potřebuji někomu poslat soubor o velikosti /váze, hmotnosti/ cca 50 MB
Zkoušel jsem to přes Úschovnu, ale ta je stále nefunkční = objevuje se opakovaně informace, že došlo k poruše při přenosu dat na server...
Vím, že existují další programy, které by umožňovaly doručování příloh = souborů o větším objemu dat /nad cca 15 MB/ mi by zcela postačoval program pro občasné zasílaní souborů do objemu max 80 MB.
Mám dijem, že jsem v některém dřívějším čísle JNP zahlédl popis programů toto umožňujících ... vzpomínané číslo však neumím najít, bohužel /!!!/
Poradíte odkazem či doporučením na nějaký a levný program ???????????? ... Velké díky ...

------->

Funstorm007 píše:Komprimace nefunguje na vše tak dobře. Proč nepoužiješ normálně e-mail? Jinak soubory dokáže posílat kde co... Od ICQ, Skype nebo třeba i přes FB mi posílali něco ale to nevím jek jelikož FB tak moc neřeším...
Díky za nápovědu, ale jako přílohu k mailu nejde připojit soubor o velikosti 38 MB /???/
Problém se vyřešil a jakoby sám = Úschovna teď v neděli byla "ochotná" a tak soubor je už u adresáta ....A k té komprimaci /obecně / jen tolik = zatím jsem nenatrefil na program, který by dokázal zkomprimovat soubor o velikosti /váze/ 38 MB na 15 MB, které je schopen přenést účet v Gmailu - běžné servery /Seznam, Centrum a další/limituji objem přílohy na cca 10 MB
A k posílání příloh = souborů o tak velkém objemu přes ICQ či Skype neumím zaujat názor - tuto možnost občas využívám pro "dopravu" snímků /fotek/ či nějakých oskenovaných zajímavostí, ale přenos tak objemného "balíku" jsem takto zatím nezkoušel ...
A k možnosti využít Dropbox jen tolik = adresát je osoba, která o tomto programu asi ještě ani neslyšela .... A i ten soubor o kterém jsem vedl řeč, tak to je "běžný" File Format Converters.exe o jehož potřebě se adresát dozvěděl až když nemohl otevřít prezentace /alba/ vytvořené v Power Pointu 2007 ...