Doporučte nejlepší free hosting
Doporučte nejlepší free hosting
Zdravím mohl by mi někdo poradit nejlepší free web hosting ?
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Doporučte nejlepší free hosting
php5.cz nemá reklamu
nenapsals požadavky takže i ten debilní WZ s PHP4 ti může stačit
nakonec i hosting od seznamu..
nenapsals požadavky takže i ten debilní WZ s PHP4 ti může stačit
nakonec i hosting od seznamu..
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za sebe doporučuji endoru. Ale jde o to co chceš. Jestli chceš používat databázi (konkrétně MySQL) tak webzdarma a ic rozhodně ne. Ty jsou na toto hrozně pomalé. Za mně je nejlepší endora.cz. Neomezený počet domén, databází, FTP účtů a podobně..
Ja mam hosting s http://websupport.cz/ a musim povedat ze aj ked schvalovanie trvalo dlhsie, tak musim povedat ze teraz som velmi spokojny
Sigmaczek: Na Webzdarma je pomalá MySQL databáze a zastaralé PHP 4. S IC to jde posledních pár let z kopce,protože se už soustředí jen na provozování uloz.to.
Za tu cenu je určitě super ENDORA, kde je jen reklama v patičce, která moc neruší a nejsou tam žádné problémy. Ještě zkouším Moxo.cz, ale tam je hodně omezený počet dotazů do databáze a nerozchodil jsem tan nic většího jako třeba Drupal.
Kdysi bylo dobré ještě Pipni, ale poslední dobou se tam neřeší plné místo na discích, takže většina lidí už utekla.
Za tu cenu je určitě super ENDORA, kde je jen reklama v patičce, která moc neruší a nejsou tam žádné problémy. Ještě zkouším Moxo.cz, ale tam je hodně omezený počet dotazů do databáze a nerozchodil jsem tan nic většího jako třeba Drupal.
Kdysi bylo dobré ještě Pipni, ale poslední dobou se tam neřeší plné místo na discích, takže většina lidí už utekla.
Zdravím, profi placený hosting můžete získat nejen zadarmo, ale dostanete za to i zaplaceno.
Vím, že to zní šíleně, dostat více jak 1 000 korun za to, že si koupím hosting za 300 Kč na rok (jen do 30.6., pak se cena hostingu zvedne, 1 000 Kč pro nové zákazníky zůstává), ale jedná se o novou službu, o které lidé zatím neví. Pokud to někoho zajímá, tak podrobnosti jsou na adrese:
http://www.ziskejte.cz/godaddycom

http://www.ziskejte.cz/godaddycom
IC.cz rozhodne ne, poslední dobou je to hrůza. Doporučuji endoru.
immortal-world.net - přijďte si zahrát!
Jednoznačně Endora!
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Free hosting nabízí také pipni.cz, kdysi to byla tragédie, ale poslední dobou se prý s dostupností zlepšili.
Používám avast! Free Antivirus!
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Jednoznačně Endora, má vše, co si můžeš přát :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
http://000webhost.com má o hodně více funkcí než nějaké české free hostingy, ale je v usa.
ello dere
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1783
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5760
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Programování a tvorba webu”