emco malware destroyer
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
emco malware destroyer
Můžete někdo poradit jak v tomto programu likvidovat problémy?Doteď mi to nic nenacházelo až dnes to našlo asi deset problémů.Ale když jsem dal to co jsem věděl smazat tak po proskenování se to objevilo znovu.Otevřu Karanténu a dám buď Clear All nebo Delete selected všechno se smázne ale po proskenování je to tam do jednoho zase!Kdyby zůstalo něco tak si řeknu ,že na to nemá ,ale všechny?Ještě vložím foto.Mám tuhle otázku na viry.cz ,ale tam nemám foto.Tohle mi to najde a když to smáznu/nebo si to myslím/tak po novým skenování je to tam zase.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus toto: http://www.nelapro.com/view.php?cisloclanku=2005091301 . Protože si myslím,že ti je zobrazuje , že je máš nevymazané v karanténě.
Rozuměj: Smaže je z pc ale má je v karanténě u sebe. Řekl bych že musíš vyčistit i karanténu
Rozuměj: Smaže je z pc ale má je v karanténě u sebe. Řekl bych že musíš vyčistit i karanténu
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
To okno mi naskočí po scanování.Všechno vymažu i v karanténě.Mám všechno prázdný.Dám opět scan a opět mi naskočí okno s těmi "věcmi"
Tady je foto ještě s výsledky v hlavním okně po scanu.Co to znamená?Třeba to No action Perfomed atd?Zajímavý je,že za rok mě to fakt nikdy nic nenašlo a najednou během jedné kontroly....

Naposledy upravil(a) liborek dne 08 bře 2007 19:50, celkem upraveno 1 x.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Řekl bych to asi takto:
Je to stejný výrobce co dělal EMCO Malware Bouncer a ten nepatřil mezi zrovna korektní programy. Současnou verzi jsem však nenašel mezi škodlivým softem.
Tak sem ho stáhl a nainstaloval provedl jsem update přes Live Update protože jsem stáhl krapet starší verzi než je aktuální verze. Po stáhnutí se chtěl pustit upgrade (Upgrader3.exe) programu ale co mě nepotěšilo si můžeš prohlédnout z obrázku analýzy výsledku.
Takže můj osobní názor je že takový program bych si do systému nepustil.
Je to stejný výrobce co dělal EMCO Malware Bouncer a ten nepatřil mezi zrovna korektní programy. Současnou verzi jsem však nenašel mezi škodlivým softem.
Tak sem ho stáhl a nainstaloval provedl jsem update přes Live Update protože jsem stáhl krapet starší verzi než je aktuální verze. Po stáhnutí se chtěl pustit upgrade (Upgrader3.exe) programu ale co mě nepotěšilo si můžeš prohlédnout z obrázku analýzy výsledku.

Takže můj osobní názor je že takový program bych si do systému nepustil.