emco malware destroyer

...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

emco malware destroyer

Příspěvekod liborek » 08 bře 2007 18:18

Můžete někdo poradit jak v tomto programu likvidovat problémy?Doteď mi to nic nenacházelo až dnes to našlo asi deset problémů.Ale když jsem dal to co jsem věděl smazat tak po proskenování se to objevilo znovu.Otevřu Karanténu a dám buď Clear All nebo Delete selected všechno se smázne ale po proskenování je to tam do jednoho zase!Kdyby zůstalo něco tak si řeknu ,že na to nemá ,ale všechny?Ještě vložím foto.Mám tuhle otázku na viry.cz ,ale tam nemám foto.Tohle mi to najde a když to smáznu/nebo si to myslím/tak po novým skenování je to tam zase.
Přílohy
Schránmalware.jpg

Reklama
Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 08 bře 2007 18:41

Zkus toto: http://www.nelapro.com/view.php?cisloclanku=2005091301 . Protože si myslím,že ti je zobrazuje , že je máš nevymazané v karanténě.

Rozuměj: Smaže je z pc ale má je v karanténě u sebe. Řekl bych že musíš vyčistit i karanténu
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 08 bře 2007 19:47

To okno mi naskočí po scanování.Všechno vymažu i v karanténě.Mám všechno prázdný.Dám opět scan a opět mi naskočí okno s těmi "věcmi" :-( Tady je foto ještě s výsledky v hlavním okně po scanu.Co to znamená?Třeba to No action Perfomed atd?Zajímavý je,že za rok mě to fakt nikdy nic nenašlo a najednou během jedné kontroly....
Přílohy
nový.jpg
Naposledy upravil(a) liborek dne 08 bře 2007 19:50, celkem upraveno 1 x.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 08 bře 2007 19:49

Řekl bych to asi takto:
Je to stejný výrobce co dělal EMCO Malware Bouncer a ten nepatřil mezi zrovna korektní programy. Současnou verzi jsem však nenašel mezi škodlivým softem.

Tak sem ho stáhl a nainstaloval provedl jsem update přes Live Update protože jsem stáhl krapet starší verzi než je aktuální verze. Po stáhnutí se chtěl pustit upgrade (Upgrader3.exe) programu ale co mě nepotěšilo si můžeš prohlédnout z obrázku analýzy výsledku.
Obrázek
Takže můj osobní názor je že takový program bych si do systému nepustil.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 08 bře 2007 20:12

Dík,že jsi si dal práci.No já jsem to projel taky na Virus total/jen bez toho upgradu,a byl tam jen jeden problémek u VBA32.Tady už je to horší :smile: Už jsem si říkal ,že ho stejně dám pryč,právě po přečtení recenzí na Bouncer,ale přece jen mi ty výsledky nejdou do palice hlavně tak najednou.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 24 bře 2007 00:56

Tak jsem nic nedělal a nechal to tak.Dnes jsem si to ze srandy projel znova a ..Gratulace ,že nic nemám :D Vím určitě ,že jsem nic neodstraňoval apod.Buď má můj počítač obrovskou samočistící schopnost nebo ten program si někdy vymýšlí a časem ho to přejde :wink:

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 24 bře 2007 09:43

O předchozí verzi si psalo že je náchylná k falešným pozitivním detekcí, tak jestli si novější verze nezanechala v sobě něco z té předchozí :idea:

Zpět na “Vše ostatní (sw)”