Každej ti napíše něco jinýho. 100 lidí = 100 názorů. Vyber si něco, co ti bude sedět a vyhovovat. Nemůžeš čekat, že se tady sejde 20 lidí, a všichni ti řeknou stejnou věc a rozhodnou se za tebe.
Na všech osobních PC používám free Avast! - naprostá spokojenost, žádnej problém. Na všech firemních PC a serveru používám NOD32 pro podniky - naprostá spokojenost a žádnej problém.
Nový Antivir - jaký vybrat? Vyřešeno
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Novy Antivir
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ona ta detekce je +/- u všech AV stejná, virlaby spolupracujou. Ještě mě napadlo, pokud máš originální OS ( běda Ti jestli ne
), tak je nejlepší volbou MS Security Essentials. Nevytěžuje komp a skoro o něm nevíš.
Ale nezapomeň na pořádnej FW. Ten zabudovanej v MS není moc funkční.

Ale nezapomeň na pořádnej FW. Ten zabudovanej v MS není moc funkční.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Pohlaví:
Nechápu co ho tady strašíte s tím Avastem. Léta ho používám a používám i free NOD a naprostá spokojenost. Byly sice časy kdy Avast plašil zbytečně, ale to už je dávno pryč.
Za mne tedy free Avast a Zone Alarm, pro normálního uživatele to udělá stejnou službu jako placené verze.
Za mne tedy free Avast a Zone Alarm, pro normálního uživatele to udělá stejnou službu jako placené verze.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Avast +comodo firewall nebo rovnou security balík a to free.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=47&t=86300&p=644759#p644759
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=47&t=86300&p=644759#p644759
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nový Antivir - jaký vybrat?
vlastní zkušenost, nějaké 3 roky jsem si platil Nortona ( celý security balíček ), byla to dobrá volba, ale zbytečná, dnes jedu na Comodo balíčku a spokojenost, antivir má též dobrý, takže zbytečné FW kombinovat s jiným ( jen mě tam trošku štve nastavení, nenašel jsem tam možnost u AV " tento soubor pro příště považovat za věrohodný" - lze akorat vyjmout z kontroly, ale to nestaci k tomu, aby mi nektere soubory porad nehazel do karanteny )
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Av-nastavení kontroly-vyjímky-přidat.
Microsoft Security Essentials
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
ale ESET je taky dobrej
PC
Peripherals
Peripherals
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
richchie píše:Av-nastavení kontroly-vyjímky-přidat.
Vím, ale i tak mi to ne vždy pomohlo, ale poslední dobou mám klid, tak možná nějaká aktualizace, problémy programu přímo nesleduji; každopádně tazateli doporučuji, to co jiní. Nebýt líný a vyzkoušet různé produkty, pro mě vítězí Comodo, jakožto jediný kompletní balík na trhu, který je pro domácí uživatele free, a o kvalitě ani diskutovat nemusíme...
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Momentálně je za super cenu tento skvělej antivir.
http://www.sw.centrum.cz/antiviry-bezpecnost/antivirove-programy/norton-antivirus-2008-2012-cz-1-uzivatel-1-rok/
http://www.sw.centrum.cz/antiviry-bezpecnost/antivirove-programy/norton-antivirus-2008-2012-cz-1-uzivatel-1-rok/
Já použivám Avast Free a jsem max spokojený
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Navis RGB 120 AiO RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Hunter_III píše:tvl tak co? jeden pise Avast a AZ a druhej Avira , ano vlastni rozum mamale nejsem takovy expert
Pokud se zeptáš na fóru, jaký si máš vybrat antivir (ale týká se to i jiných programů a např. i hardwaru), musíš počítat s tím, že prakticky co odpověď, to jiný názor. A není se co divit, každý má zkušenosti s jiným programem a k "objektivnímu" zhodnocení by bylo nutné vyzkoušet různé programy za stejných okolností na jednom počítači. Pokud ti přijde dostatečné množství odpovědí, můžeš si udělat statistiku a pravděpodobně zjistíš, že + / - statistická odchylka dostane každý antivir stejný počet hlasů.
Pokud chceš aspoň trochu objektivní zhodnocení, bude lepší si v Googlu najít nějaké recenze antivirů, případně si ve svém okolí vybrat jednoho člověka, znalého problematiky antivirů a dát na jeho názor. Ani tím ale nevyloučíš, že kdyby sis vybral někoho jiného, byl by jiný i jeho názor.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”