Rychlost větráku zjistíš pomoci everest ultimate.Taky by se vyplatilo ho projet antivirem případně kombofixem ale možnost že to bude virem je minimální.
Každopádně bych nejdřív zkusil ten silnější zdroj teda pokud by ti ho někdo pujčil.
zaseknutí počítače při hraní
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zaseknutí počítače při hraní
dawwee02: Co ty jsi za odborníka, že hned doporučuješ combofix? Ty ho budeš kontrolovat, budeš radit v případě neúspěchu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Vždyt kombofix tak složitej neni.Ja se akorat snažim mu pomoct tak nemusíš bejt hned nepříjemnej.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no upřímně pochybuju, že me někdo nový zdroj pujčí. Antivirákem jsme kompa projel a Nod mi nic nenašel tak fakt nevím. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2012 17:18) ---
jo a otázka co je to combofix?:D omlouvám se za neznalost.

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Kvě 2012 17:18) ---
jo a otázka co je to combofix?:D omlouvám se za neznalost.
combofix hledá různou havět a pokud nějakou nalezne tak se ji pokusí odstranit.Ale je pravda že by u toho měl být někdo zkušenější.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Mordefatal píše:Ty byl už v počítači jak jsem ten počítač dostal. Grafiku pred tím jsme mel GeForce 9800 GT, kde zjistím ty otáčky? a je nutno zmínit, že je značne od prachu, ale vím, že to problém nevyřeší, i když ho vyčistím stále to bude zamrzávat. (už jsem ho čistil a zamrzával dál).
Už na začátku jsem ti psal že ho máš vyčistit a tys říkal žes to čistil, jasně že ten prach s tím souvisí, omezuje jeho funkčtnost a tím máš vysoké teploty, ale možná je to jenom částí problému.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
dawwee02: Combofix že je jednoduchý? Ty znáš jeho příkazy? Víš jak obnovit smazané soubory? 2* kliknout na ikonu a potvrdit opravdu těžké není, ale co pak s tím, že? Jestli jsi ho spouštěl, jistě sis všiml, že potvrzuješ okno, že to děláš pod odborným dohledem. Ty asi odborník moc nebudeš, když tomu říkáš "kombofix".
Mordefatal: Řeš teploty a ne SW
Mordefatal: Řeš teploty a ne SW
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ano tento problém mam delší dobu, měsíc už není čištěný ale predtím jsem ho vyčistil a pořád to dělalo no. Možná by to chtělo rozebrat a vyčistit pořádně ale ja se do takovych zásahů sam neodvážím abych rozmontovával počítač no... nevím můžu skusit to vyčistit znovu a nějak více, ale myslím že to bude pořád to samé.
No tak sem udělal chybu ve slově já sem zapoměl že ty si megagiga velkej odborník no tak sorry že je někdo horší než ty.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
dawwee02: Není to o megagiga ani o chybě ve slově. Je to o tom, že radíš něco, o čem nic nevíš a evidentně jsi neviděl následky, které to může způsobit. Taky nedoporučíš někomu hrát ruskou ruletu jen proto, že jsi to viděl hrát někoho jiného a ono to náhodou vyšlo.
Ty radši budeš slovně útočit na ty, kteří ti to normálními argumenty vyvrátí
Ty radši budeš slovně útočit na ty, kteří ti to normálními argumenty vyvrátí
Žbeky:Já už combofix párkrát používal a žádnej problém nebyl a vim že se něco posr*t může.Já se akorát pokoušim pomoct a ty mě hned shazuješ.
Mordefatal:Hodně taky může dělat špatně nanesená teplovodní pasta.
Mordefatal:Hodně taky může dělat špatně nanesená teplovodní pasta.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5632
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12