Vadný konektor u sluchátek...
Vadný konektor u sluchátek...
Ahoj, pokazil se mi u sluchátek konektor (špatný dotek nejspíš..) Bohužel jsem ztratil záruční list.. Doma mám pár funkčních sluchátek s konektorem 3,5mm ... Jde to nějak vyměnit ? Jde mi o to, že ty sluchátka hrajou krásně a peníze na nový nejsou... Jde to nějak spájet dohromady ?
Odstřihnout konektory z obou sluchátek, odizolovat a nějak sletovat, jde to takhle ?

Re: Vadný konektor u sluchátek...
Máš pravdu, jde to. Ale dej si pozor na prohození káblíků, ať pak neslyšíš v pravém uchu zvuk zleva 

A nějaký návod by prosím nebyl ? 
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 14:51) ---
Já jen nevím, jak oddělat z jednoho konektoru ty dráty všechny...jak to prostě vydělat, abych měl konektor prázdnej a mohl tam dát ty odizolovaný dobrý sluchátka..a sletovat nějak no...

--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Čer 2012 14:51) ---
Já jen nevím, jak oddělat z jednoho konektoru ty dráty všechny...jak to prostě vydělat, abych měl konektor prázdnej a mohl tam dát ty odizolovaný dobrý sluchátka..a sletovat nějak no...
Ok, zítra projdu pár elektro obchodů...jen chci vědět jestli nejde prostě vydělat těch pár drátů z Jacka a dát tam druhý no...
-
- Pohlaví:
Samozřejmě že to jde. Normálně to odletuješ třeba pistolovou pájkou. Ovšem záleží na tom jak je ten konektor kvalitní a jak umíš pájet /z dotazu plyne že vůbec/.
Tyto konektory nejsou stavěné na několikeré pájení a pokud nejsi dostatečně šikovný, lehko se poškodí. Proto jsem ti dal odkaz na nový.
Edit: Zapomněl jsem dodat že u všech sluchátek to odletovat nelze, protože jack je zalisovaný. Pak buďto ožíznout, ale lépe uštípnout kablik a použít nový jack.
Tyto konektory nejsou stavěné na několikeré pájení a pokud nejsi dostatečně šikovný, lehko se poškodí. Proto jsem ti dal odkaz na nový.
Edit: Zapomněl jsem dodat že u všech sluchátek to odletovat nelze, protože jack je zalisovaný. Pak buďto ožíznout, ale lépe uštípnout kablik a použít nový jack.
mm..:/ Je možný nechat si to udělat v nějakým elektru na počkání, za nějakej příplatek ?
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co to jsou za sluchátka jestli se můžu zeptat ? kvůli toho jestli to má smysl si to někdě zpravovat
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- Pohlaví:
Já nevím co tam máš za obchody, ale v servisu by to neměl být problém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3889
-
od Dergon
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 20:47