Windows 7 - nefungují klávesové zkratky

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

honzaal
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 7 - nefungují klávesové zkratky

Příspěvekod honzaal » 04 čer 2012 17:47

Zdravím,

mám 2 týdny starý Lenovo Z570 (Windows 7 Home premium) z ElectroWorldu, poslední kus na prodejně - tak jsem vzal ten vystavenej, asi chyba. Nechali mi na ploše nějaký dva odkazy navíc, doteď jsem si toho nevšímal. Dneska jsem se ale uklikl vedle a spustilo se cosi jako nekonečná reklamní interaktivní prezentace, ze které se nedalo nijak vykličkovat - žádná zkratka pro ukončení nereagovala.
Musel jsem to natvrdo vypnout, v nouzovém režimu přes CCleaner (nerad se hrabu v tom, co nepobírám - proto používám víc utilitky než prolízám inetrní nastavení win) jsem zakázal spuštění po startu - no, spíš to úplně odebral ze seznamu a následně odinstaloval z PC.
Restart a všechno jako dřív, všeobecná spokojenost - po chvíli jsem ale zjistil, že nefungujou zkratky ctrl+c, +v, +f, alt+f4, ctrl+alt+del atd.. multimedialní klávesy jsou bez problému, fn+(něco) taky fungujou, driver klávesnice to ukazuje že je ok, zkusil jsem i v services zrestartovat službu "Přístup k zařízenim standartu HID", vypisuje to, že funguje..

Zkrátka jsem v loji a nevím co dál, Microsoft mi po odeslání ID mých widlí sdělil, že pro můj druh licence je technická podpora placená a nechci těm patlalům mastit kapsu za radu typu "no tak to přeinstalujte". To už bych dávno udělal, kdyby ovšem bylo instalační CD součástí balení, žejo..

Budu vděčný za jakýkoli alespoň trochu konstruktivní nápad, vyjádření soucitu sem klidně taky pište ale doufám spíš v to první, jinak bych musel přeinstalovat OS a volnou legální instalačku doma zrovna nemám..

Reklama
supermanx
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Windows 7 - nefungují klávesové zkratky

Příspěvekod supermanx » 24 zář 2012 17:05

Posílám odkaz kde by jsi mohl najít to co hledáš
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... -Windows-7

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení