Ma smysl priplatit za SSD?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ma smysl priplatit za SSD?
Cokoliv budeš mít na SSd disku se rychleji spustí.Takže i rozsáhlé fotoalbum bude načteno mnohem rychleji.Kopírování z flash disku je rychlejší.Načtení hry nebo uložené uložené pozice je pak samozřejmě taky rychlejší.FPS to nezvedne,ale komfort užívání a nižšší spotřebu to přinese.Oproti pomalým notebookovým diskům je ten rozdíl s SSD ještě vyšší.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Psal jsem ze vim ze na vykon to nema vliv jen me zajimalo jestli je ten 64 gb ssd vtom y580 tak dulezity ze bych to fakt poznal ale jak vidim ten 64 je fakt k nicemu kdyz vsechno ostatni bude na tom terabajtovem..
► Zobrazit spoiler
Vyplati se fakt asi az >120GB, mas tam win+veskere program files. A to se na 64GB nevleze:-(.
a tahat externi disk kvuli tomu, ze tam mas prog.files, to teda ne:-)
a tahat externi disk kvuli tomu, ze tam mas prog.files, to teda ne:-)
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Záleží na tom, co všechno máš v Program Files za "užitečné věci". Já mám na Win7 Profi+Program Files oddíl o velikosti 60GB, a mám pořád 8GB volných.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Pravda, ale jen skyrim zabira 10GB, takze tak. A mit pulku tam a pulku tam je blbost, to se shodnem vsichni:-).
sam musi clovek vedet, kolik mu to zabira/bude zabirat
sam musi clovek vedet, kolik mu to zabira/bude zabirat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 37
- 27266
-
od Ghoust23