Přidání tlačítka "like" To se mi líbí Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Přidání tlačítka "like" To se mi líbí

Příspěvekod El Diablo » 11 čer 2012 22:34

Proto by mělo být vidět kdo hlasoval, každopádně by měl mít každý možnost hlasovat u daného příspěvku jen jednou.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama
Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 11 čer 2012 22:37

Nevim, na pár fórech už jsem byl a nikde se do toho nerhrnou a tam, kde to bývalo už to také není. Opravdu by to dělalo jen neplechu přes původní dobrý úmysl...

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 11 čer 2012 23:02

Pečlivě jsem pročetl až na konec diskuze a za sebe bez mučení říkám, že nejsem příznivcem ani lajků, ani karmy, ani tlačítka pro poděkování. Velice nerad bych z PC-HELPu dělal laciný facebook (tlačítko like-it), taktéž bych nerad z nováčků dělal superhrdiny (tlačítko karma v kombinaci s mnohačetnými registracemi jednoho a toho samého člověka a následného naklikání karmy) a poděkovat by myslím mohl každý slovně, to mi připadá víc důstojné než jen kliknout na tlačítko děkuji...

A warcraftan to trefil celkem dobře, máme tu tlačítko G+ a zrovna moc používané není, přidávat další řadu sociálních tlačítek, tak jak je tomu na jiných místech, mi nepřipadá moc efektivní.

Blue Spirit: nezlob se kamaráde, ale tlačítko "to se mi líbí" se mi moc nelíbí ;-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 11 čer 2012 23:09

Ltb bez mučení přiznávám že jsem takový výsledek očekával a také mne nikterak nemrzí. Byl to jen nápad, který se mi zdá dobrý. Tečka. :smile:

Co se týká G+ tak to jsem nějak nepochopil a nepochopím. Předně nelze použít u daného příspěvku a navíc to hned otravuje se zadáním e-mailu ad.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 11 čer 2012 23:11

Podobných diskuzí tu již bylo několik (kdo si je chce přečíst, tak pohledejte), ale po zhodnocení se od uvedených návrhů upustilo. Kdo chce za radu poděkovat, tak poděkuje a žádné jiné "fičury" nepotřebuje. Nejde tady o třídění účastníků tohoto fóra na machry a učedníky, ale o vzájemnou pomoc při řešení problému. Jedinou vyjímkou jsou tu moderátoři a ani ti nemusí být odborníky na vše, ale jejich úkolem je dodržování pravidel fóra. Jinak by zde z toho byl brzy s odpuštěním "čurbes"!

Edit: Takže jsem přišel s křížkem po funuse. Ltb se vyjádřil, přesně jak jsem předpokládal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 11 čer 2012 23:19

Blue Spirit píše:Ltb bez mučení přiznávám že jsem takový výsledek očekával a také mne nikterak nemrzí. Byl to jen nápad, který se mi zdá dobrý. Tečka. :smile:

Co se týká G+ tak to jsem nějak nepochopil a nepochopím. Předně nelze použít u daného příspěvku a navíc to hned otravuje se zadáním e-mailu ad.

Díky, že to bereš ;-) Nápadů není nikdy dost a až na některé výjimky jsem za ně vždycky rád. G+ je na úrovni témat a jednotlivých stránek v tématu, přesně tak, jak je indexuje Google. Aby někdo mohl dát G+ "bod", musí být zaregistrován an Googlu, proto ten email....ale to je myslím podobné jako u FB a jiných.

guest

Příspěvekod guest » 11 čer 2012 23:23

Už jsem chtěl dát zelenou fajfku, ale musím se vyjádřit. Tady většina lidí nepochopila co jsem navrhoval. Nemyslel jsem nějaké třídění lidí a taky si nemyslím, že tlačítko jakékoliv udělá čurbes. Čurbes dělají lidi, s tlačítkem i bez tlačítka.

Jenom jsem myslel, že by bylo dobré dát svůj hlas dobrému příspěvku. Nic víc, nic míň.

Poděkování jako takové je věc zcela jiná a nejspíš by nefungovalo stejně jako tlačítko Vyřešeno. To se dá jistě namítnout i u toho like, ano je to v lidech.

A také jak je psáno jsem nemyslel nějaké třídění na machry a nemachry, protože i nováček umí dát kvalifikovanou radu.

Výsledkem nejsem nijak zklamán, byl to návrh a všechny názory respektuji.

Zamykám. :smile:

guest

Příspěvekod guest » 11 čer 2012 23:25

Na Googlu registrovaný jsem, ale smysl G+ nechápu /ještě nezamykám/:-D

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Přidání tlačítka "like" To se mi líbí  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 11 čer 2012 23:30

No, nevím v jakém stádiu Google s G+ je, ale původně to mělo být tak, že se ti u výsledků vyhledávání přes Google zobrazuje i ikonka s G+ "body" a ty se podle toho můžeš lépe rozhodnout, na který odkaz klikneš. Ten s nejvíce body by měl být právě ten, který lidé nejvíce ocenili jako zajímavý, přínosný... Mj. se tenkrát tradovalo, že i sám Google bude pomocí G+ upřednostňovat některé weby před jinými.

guest

Příspěvekod guest » 11 čer 2012 23:32

JJ díky, zkusím nějak vysledovat a toto tedy zamykám jako Vyřešené!

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 11 čer 2012 23:34

Blue Spirit píše:Už jsem chtěl dát zelenou fajfku, ale musím se vyjádřit. Tady většina lidí nepochopila co jsem navrhoval. Nemyslel jsem nějaké třídění lidí a taky si nemyslím, že tlačítko jakékoliv udělá čurbes. Čurbes dělají lidi, s tlačítkem i bez tlačítka.

Jenom jsem myslel, že by bylo dobré dát svůj hlas dobrému příspěvku. Nic víc, nic míň.

Poděkování jako takové je věc zcela jiná a nejspíš by nefungovalo stejně jako tlačítko Vyřešeno. To se dá jistě namítnout i u toho like, ano je to v lidech.

A také jak je psáno jsem nemyslel nějaké třídění na machry a nemachry, protože i nováček umí dát kvalifikovanou radu.

Výsledkem nejsem nijak zklamán, byl to návrh a všechny názory respektuji.

Zamykám. :smile:

Já si myslím že jsem to pochopil tak jak si to myslel a souhlasím s tebou (Like). :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přidání RAM do staršího PC Příloha(y)
    od Prorock » 18 říj 2024 12:38 » v Vše ostatní (hw)
    40
    9608
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    07 lis 2024 20:27

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”