Ahoj,
přeinstaloval jsem v PC Windows XP Home a mám problém s tím, že nemohu zprovoznit internet. Respektive se mi v Síťových připojeních nezobrazí žádné "Připojení k místní síti 1" apod. Ta "složka" je prázdná. A když chci vytvořit nové připojení, tak mi to hlásí, že síťový hardware není nainstalován. I ve správci zařízení je u Ovladače Ethernetu žlutý vykřičník. Bohužel PC není můj, je to u tchyně, je to starý desktop z roku 2004 a žádné CD od výrobce s ovladači již nemá... Mohl by mi někdo prosím pomoci a poradit?
Kdyby byl někdo ochoten a napsal mi postup, jak udělat, aby se mi v síťových zařízeních zobrazilo připojení k místní síti 1 a já mohl jen zadat hodnoty v TCP/IP, byl bych bvážně moc vděčný...
Základní deska: msi k8t neo-fsr skt.754
Děkuju moc všem
Windows XP - žádné připojení k místní síti Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows XP - žádné připojení k místní síti
Stahni si ovladace z webu MSI
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HD2 pomocí Tapatalk 2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ano
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, stáhl jsem si ovladače, mohl by mi někdo poradit co dále? Pokud je jen nainstaluji pomocí "setup" nic se nezmění...
Omlouvám se, ptám se "po lopatě":
Stáhl jsi a nainstaloval "Realtek Gigabit LAN MB.zip"?
Stáhl jsi a nainstaloval "Realtek Gigabit LAN MB.zip"?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ten jsem také zkoušel, ale nemá žádný "setupo" tak nevím, jak jej nainstalovat...
Takže z toho seznamu ovladačů na odkazu je jedině tenhle právě ten co potřebuješ, těch ostatních si zatím nevšímej.
Pokud ho tedy máš stažený, v .zip-u, rozbal ho klidně do stejné složky, ve které ho máš v .zip-u. Cestu do složky (to, kde ji v PC máš) si musíš zapamatovat. Pak přes Ovládací panely - Systém - Hardware - Správce zařízení dvojklikni na ten Ovladač ethernetu a v otevřeném okně v příslušné záložce na Aktualizovat ovladač. Otevře se ti další okno, připojení k internetu zaškrtneš Zatím ne, pak Další, zaškrtneš ne první, ale druhou položku - z hlavy si nevybavím, jak se jmenuje - a v následujícím okně v liště Zahrnout také toto umístění" pomocí "Procházet" zadej umístění té rozbalené složky ovladače. Po klinutí na další, pokud vše uděláš správně, by měl počítač najít ten nový ovladač a nainstalovat jej. Vykřičník ve Správci zařízení by měl zmizet a PC by se měl automaticky připojit k net.
Doufám, že jsem nic nespletl a přeji hodně štěstí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2012 11:25) ---
PS: Zkontroluj si správnou verzi pro Win XP podle stránky, ze ktrých jsi ovladač stáhnul. Ale myslím, že by to mělo jít automaticky.
Pokud ho tedy máš stažený, v .zip-u, rozbal ho klidně do stejné složky, ve které ho máš v .zip-u. Cestu do složky (to, kde ji v PC máš) si musíš zapamatovat. Pak přes Ovládací panely - Systém - Hardware - Správce zařízení dvojklikni na ten Ovladač ethernetu a v otevřeném okně v příslušné záložce na Aktualizovat ovladač. Otevře se ti další okno, připojení k internetu zaškrtneš Zatím ne, pak Další, zaškrtneš ne první, ale druhou položku - z hlavy si nevybavím, jak se jmenuje - a v následujícím okně v liště Zahrnout také toto umístění" pomocí "Procházet" zadej umístění té rozbalené složky ovladače. Po klinutí na další, pokud vše uděláš správně, by měl počítač najít ten nový ovladač a nainstalovat jej. Vykřičník ve Správci zařízení by měl zmizet a PC by se měl automaticky připojit k net.
Doufám, že jsem nic nespletl a přeji hodně štěstí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Čer 2012 11:25) ---
PS: Zkontroluj si správnou verzi pro Win XP podle stránky, ze ktrých jsi ovladač stáhnul. Ale myslím, že by to mělo jít automaticky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows XP - žádné připojení k místní síti Vyřešeno
Děkuju moc, vše funguje :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5079
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3824
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3302
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
- 2
- 2476
-
od pinzerce