Avast Home free
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Avast Home free
Zdravim, preinstaloval jsem si Avast na home free, ale ma to jednu vadu - pri startu se u uzivatele se nespousti soubor ashdisp.exe coz je rezidentni stit, nezobrazuje se ani jeho ikona v systray. V nastaveni avastu po spusteni z jeho slozky nic o spousteni rezidentu po startu neni....proste se asi pocita ze se automaticky spusti. Zkousel jsem to i reinstalovat ale vysledek byl stejny. Nevite jak korektne donutit aby se stit spoustel hned po startu? 

Počítač: ANO! 

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ini808 píše:Ovládací panely - nástroje pro správu - služby - tam vyber, aby se vše od Avastu pouště při stratu. Pokud to nepomůže, přeinstaluj ho.
Problem je ze sluzby avastu jsou spusteny, tam je to nastaveny spravne, ale ve spravci uloh jsou zobrazeny pouze 4 procesy avastu, jenze jich ma byt 5!

- Phoenix666
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ini808 píše:A co je u těch služeb napsáno?
Víš, že Avast musíš odinstalovat speciálním programem?
O zadnym specila programu fakt nevim, ale delal jsem to samy i na jinym pc a tam bezi vse v pohode. Takze tim to asi nebude.
avast web a mail avast scanner spusteno - rucne
avast antivirus a avast control center - spusteno - automaticky

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Phoenix666
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Razz Razz Razz co se ti nezda??? ja pouzival avg a to jsem uz opustil, desne pomaly a narocny...proti tomu je avast celkem rychlej a spolehlivej.
... neměl jsem na mysli AVG.... i když jsem si teď sosnul AVG Prof+ firewall a pálí mě prsty, otestovat ho, ale to je jiná. Já měl na mysli bezproblémovej prg. jako je třeba Nod32, Kasper nebo Bitdefender.
... neměl jsem na mysli AVG.... i když jsem si teď sosnul AVG Prof+ firewall a pálí mě prsty, otestovat ho, ale to je jiná. Já měl na mysli bezproblémovej prg. jako je třeba Nod32, Kasper nebo Bitdefender.

WIN XP PRO SP 2 CZ, MB Gibabyte K8NSNXP, AMD Athlon 64 3000+ Venice, 1 GB RAM Corsair DDR 400, Gigabyte GF 6600GT, SB Audigy4, LCD Yakumo 19", Genius Home Theathre 5.1
- Phoenix666
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
James_Radlle píše:ini808 píše:A co je u těch služeb napsáno?
Víš, že Avast musíš odinstalovat speciálním programem?
O zadnym specila programu fakt nevim, ale delal jsem to samy i na jinym pc a tam bezi vse v pohode. Takze tim to asi nebude.
avast web a mail avast scanner spusteno - rucne
avast antivirus a avast control center - spusteno - automaticky
Nevím, jestli je to potřeba stále, ale když jsem ho začal kdysi dávno používat, stáhl jsem si avclear4.exe a tím se dá odinstalvoat. Hodil jsm ti ho jako příponu.
Občas mi to při nové instalaci taky dělá. Někdy stačí nastavit služby na Automaticky, někdy je ho potřeba přeinstalovat.
Phoenix666 píše:Vyprdni se na Avast, smaž to, cd zahoď a pořiď si něco slušnýho
Používám ho již hodně, hodně dlouho a nevím, že bych měl někdy problémy s viry. A to chodím i na stránky, kde se viry na 100% vyskytují (při hledání cracků, ...). Naopak se mi stalo, že Avast free našel vir v souboru a poté ho testoval známý na placené verzi AVG a nenašel.
- Přílohy
-
- avclear4.rar
- (29.06 KiB) Staženo 39 x
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
doporucil bych odinstalovat avast a stahnout si NOD 32 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”