Furt stejný, udělal jsem přesně to podle návodu, proběhl restart, ale složka tam stále je ... Ale díky všem zatím co se snaží pomoci
procesor -AMD Phenom II X2 560 Black edition 3,3 GHz RAM -4 GB DDR2 grafika -ATI Radeon HD 4730 512 MB HDD -WD Blue WD6400AAKS 640GB mechanika -Hitachi LG GH15F zdroj -400 W ATX FORTRON
Moc jsem to tu nesledoval, ale co to udelat pres live distribuci linuxu?myslim,ze tohle myslel clovek nade mnou. Pokud v linuxu nic nebude, bude asi chyba v registru, zkousel si ten ccleaner?
V nouzáku jsem zkoušel už , nic.. CCleaner to samé... Lockhunter mě nepustí vůbec do žádný akce ..
Už fakt nevím co s tím, asi to budu dál ignorovat no
procesor -AMD Phenom II X2 560 Black edition 3,3 GHz RAM -4 GB DDR2 grafika -ATI Radeon HD 4730 512 MB HDD -WD Blue WD6400AAKS 640GB mechanika -Hitachi LG GH15F zdroj -400 W ATX FORTRON
Jaký máš OS? Pokud máš WinXP a v nabídce (po startu PC stiskat F8) máš Spustit v DOS. Poradím jak to vymazat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Nějak se mi objevili zelené čísla vlevo ve wordu, nevíte někdo jak to vypnout?
Objevuje se to i při otevření nového dokumentu.
Díky
shot_240914_135310.png
Poslední příspěvek
Performance - Metrics - Show Metrics
alebo
General - In-Game Overlay
Adrenalin nemám. Takéto countery používa množstvo SW. Bandicam, Steam, Fraps, RivaTuner, AfterBurner, Razer ... treba si každý taký SW dogoogliť spolu so slovami "disable fps...
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc