Furt stejný, udělal jsem přesně to podle návodu, proběhl restart, ale složka tam stále je ... Ale díky všem zatím co se snaží pomoci
procesor -AMD Phenom II X2 560 Black edition 3,3 GHz RAM -4 GB DDR2 grafika -ATI Radeon HD 4730 512 MB HDD -WD Blue WD6400AAKS 640GB mechanika -Hitachi LG GH15F zdroj -400 W ATX FORTRON
Moc jsem to tu nesledoval, ale co to udelat pres live distribuci linuxu?myslim,ze tohle myslel clovek nade mnou. Pokud v linuxu nic nebude, bude asi chyba v registru, zkousel si ten ccleaner?
V nouzáku jsem zkoušel už , nic.. CCleaner to samé... Lockhunter mě nepustí vůbec do žádný akce ..
Už fakt nevím co s tím, asi to budu dál ignorovat no
procesor -AMD Phenom II X2 560 Black edition 3,3 GHz RAM -4 GB DDR2 grafika -ATI Radeon HD 4730 512 MB HDD -WD Blue WD6400AAKS 640GB mechanika -Hitachi LG GH15F zdroj -400 W ATX FORTRON
Jaký máš OS? Pokud máš WinXP a v nabídce (po startu PC stiskat F8) máš Spustit v DOS. Poradím jak to vymazat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...