Avast-Free antivir problém XP Vyřešeno
Avast-Free antivir problém XP
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Dnes mě skončila nějaká free verze Avastu. Tak jsem si z oficiálních stránek www.avast.com stáhl free verzi. Odinstaloval starou verzi a a hned nainstaloval tu další. Jenže po odinstalování to chtělo restart, já sem to odložil a mezitím nainstaloval novou verzi, potom jsem dal restart. Teď jsem zapnul pc, podívám se na lištu k hodinám a žádná ikonka. Přes procesy jsem zjistil, že žádny proces s názvem Avast není v počítači spušťen. Když kliknu na aplikaci, nic se neděje jen to občas ukáže: Failed to load language dll [1033/UILangRes.dll] . Tak se ptám, jestli mám počítač chráněn a jestli ne jak tuhle prekérní situaci vyřešit. Díky
Re: Avast-Free antivir problém XP
Právě proto je tam ten restart. Podívej se do Ovládacích panelů, zda tam je Avast! Free, patrně ne, pokud ano, odinstaluj, restartuj! a nainstaluj nový. Chráněn teď na 99% nejsi.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ten program tam je nainstalovaný, jen se obávám, že když nechám pc nechráněn po dobu restartu nebude to horší? Nebo to už horší být nemůže?
-
- Pohlaví:
Prekérním situacím je nejlepší předcházet a ne je řešit. Pro korektní odinstalování je třeba vždy ten restart použít a ne odkládat, v tom případě se stará verze přeplácne novou a dělá to problémy.
Pokud je v Ovladacích panelech Avast, pak ho odinstaluj a pročisti PC CCleanerem včetě registrů - tam si povol zálohu registrů.
Potom nainstaluj potřebnou verzi Avastu.
Případně můžeš zkusit - http://www.avast.com/uninstall-utility
Pokud je v Ovladacích panelech Avast, pak ho odinstaluj a pročisti PC CCleanerem včetě registrů - tam si povol zálohu registrů.
Potom nainstaluj potřebnou verzi Avastu.
Případně můžeš zkusit - http://www.avast.com/uninstall-utility
V ovládacích panelech mě to nereaguje na odinstalaci, co teď stím?
Utilitkou odinstalované, potom restart, pročištění registrů znova nainstalované, jede to
Děkuju moc. Lock

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”