Hledám FPS/3rdPS s možností customizace zbraní Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

fifato
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hledám FPS/3rdPS s možností customizace zbraní  Vyřešeno

Příspěvekod fifato » 06 črc 2012 06:40

Zdravím, jak jsem již napsal v nadpise, hledám střílečku, nejlépe z prvního pohledu, ale třetí osoba by nevadila. Střílečku, je jedno z jaké doby, jen tam nesmí být zombíci po kterých skoro zvracím (no, jen instantně vypínám monitor) a hlavně požaduji aby v té hře byla možnost customizovat si moji zbraň (vybrat si Scope, pažbu, podavač, tlumič...) Taková hra je třeba Blacklight: Retribution, jenže ta by mi na můj pc nechodila. Takže - hledám FPS/3rdPS střílečku, je jedno z jaké doby, musí obsahovat možnost customizaci zbraně a musí být nenáročná na můj HW (viz můj profil) takže to asi bude nějaká starší hra.

Moc děkuji za odpovědi, nápady, náměty :wink:

Reklama
Carfly100
nováček
Stav:

Re: Hledám FPS/3rdPS s možností customizace zbraní

Příspěvekod Carfly100 » 06 črc 2012 10:46

Zkus třeba Brink mě to docela vyhovuje :) Je tam režim jak Single (ale kampaň je malá) tak Multiplayer, v kampaňi si můžeš vybrat jestli chceš být policajt nebo criminálník.A pak ještě jedna zajímavost jestli tě baví gta tak zkus APB Reloaded je to gta zadarmo. :)

fifato
nováček
Stav:

Příspěvekod fifato » 06 črc 2012 13:17

1. Psal jsem že mám slabší HW, viz můj profil a Brink je zrovna hra která by ke mně nešla. 2. APB Trollloaded je velmi nevyrovnaná hra plná ruských cheatrů a potřebovala by k některým situacím mega patch, 3. APB by můj HW také nezvládal, 4. GTA mě nebaví.

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 06 črc 2012 21:38

1. Na tom co máš si zahraješ leda tak Chess Online. 2. http://www.databaze-her.cz/hry/?zanr=s1 ... =hodnoceni

fifato
nováček
Stav:

Příspěvekod fifato » 08 črc 2012 08:26

1. Na tom co mám si Chess Online nezahraju protože mě to nebaví 2. na tom co mám hraji v pohodě hry např. Team Fortress 2, CSS, Battlefield 2, Tribes: Vengeance a mnoho dalších a to na průměrně střední nastavení grafiky 3. v databázi her ´akce´ je sice možnost vybrat jen TPS, FPS, bojová, arkáda a mnoho dalšího ale vybrat podmínku - možnost customizace zbraně tam nevidím.

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 09 črc 2012 12:59

Viděl jsi už někdy u žánrů FPS možnost výběru 'Customizace zbraní'? Já ne. Kdybys hledal, ušetřil by si sám sobě spoustu času ;).

fifato
nováček
Stav:

Příspěvekod fifato » 20 črc 2012 17:09

Takovou možnost jsem nikdy neviděl a jelikož jsem inteligentní člověk tak vím, že ta možnost nebude nikde, protože takhle by se možnosti mohli vypitvávat a nakonec by se nenašla žádná hra. Hledal jsem, hledal jsem a mnoho jsem našel, na fórum jsem psal jen proto, že jsem si myslel že někteří uživatelé mi poradí nějakou hru, kterou vůbec neznám, a třeba to bude právě ta co hledám a také pro nějaké tipy apod.

cobr4in
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod cobr4in » 20 črc 2012 17:13

Skús CoD4:MW.
► Zobrazit spoiler

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení