mám problém nainstalovat ati ovladače ke gk s vlastní pamětí na xp home 3sp, integrovaná intel je již nainstalovaná, ať v biosu přepínám jak přepínám nikdy instalace neskončí korektně , vždy s výstrahou přitom v protokolu žádnou chybu nevidím. Podporují xp vůbec tuto kartu ? Už si nevím rady.
dole vpravo na liště jen vlastnosti hd intel
v biosu : Configuration : Grafic Device : v pravé tabulce : Set Graphic Device Type. XP OS must use UMA Graphic.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 10 črc 2012 20:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Upraven nadpis
Dobrý den, mám velký problém. V PC je poškozena naprostá většina souborů (jpg, doc, xls...). Po spuštění systému se otevře internetová stránka infoimp.shop/eqkes. Všechny soubory byly přepsány např. na IMG_jpg (namísto IMG.jpg) a typ souboru je...
Poslední příspěvek
Jedná se o ransomware. Moc úspěchů mít nebudeš. Existují sice nějaké programy, ale většina už nic neřeší. Verzí ransomware je velmi mnoho.
Děkuji, toto trochu pomohlo, spustil jsem obnovu souborů a něco se povedlo obnovit. Většina ale asi na...
Zdravím, koupí jsem dnes z druhé ruky za mě supr obchodem za 11tis tento notebook:
Měl by mít 120Hz a RTX3050. Ve správce zařízení je a pokud vyčkám v nějaké náročnější aplikaci, grafika se přepne. Zajímá mě však, zda se dá úplně vyřadit...
Poslední příspěvek
:offtopic: Ten "nejaký spôsob" radšej ani neskúšaj! Myslíš si, že v servise Lenovo na to neprídu? A prišiel by si nielen o záruku, ale by ti dali preplatiť 100% za servis.
Zdravim, chtel bych Vas pozadat o radu. Mam tady notebook Lenovo V110-15AST a kdyz ho zapnu nabehne mi obrazovka s tabulkou Boot Menu.
Vyberu Windows Boot Manager, tabulka zmizne a za chvili se objevi znova.
Dam boot s HDD, tabulka zmizne a objevi...
Poslední příspěvek
ty jo funguje!!! diky moc.. tak to me nenapadlo, ze to bude v zabezpeceni procaku :eh: