Help - Adirka (+HJT)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem si spustil MWAV a postupoval jsem podle návodu kterej sem našel na http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5125 ale nějak jsem se zasek u bodu Po nalezení těchto problémových souborů v logu skopírujeme celý řádek se souborem a cestou k němu: ... jsem to nějak nepobral co s tim...
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To co je v tom návodu napsané co je potřeba udělat po skončení prohlídky to se tě teď netýká (protože byla uvolněna do konce března verze Mwav, která dokáže nalezené potvory odstranit, jinak standardně se používá pro detekci a nalezené potvory je potřeba odstranit ručně, proto je potřeba sem vložit výsledek jak je popsáno v návodu).
Jestli jsi postupoval jak jsem psal ve svém posledním příspěvku
Pokud máš po skončení prohlídky u položky Total Critical Objects: 0 tak je to v pořádku.
Jestli jsi postupoval jak jsem psal ve svém posledním příspěvku
tak by ti Mwav sám měl odstranit případné nalezené problémy.Stáhni si Mwav. Proveď update a spusť prohlídku přes tlačítko Scan & Clean (nesmíš mít zatrhnutou volbu Scan Only). Pokud ještě něco najde tak to odstraní. Po skončení prohlídky bude chtít možná restart tak ho povol.
Pokud máš po skončení prohlídky u položky Total Critical Objects: 0 tak je to v pořádku.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”