Jak zjistit zapomenuté heslo do emailové schránky seznamu?
Moderátor: Mods_senior
-
VampireEll
- nováček
Jak zjistit zapomenuté heslo do emailové schránky seznamu?
Měla jsem zapamatované heslo na mailu od seznamu na mém PC (prohlížeč firefox), ale já si ho nepamatovala, tak jsem to zapamatované smazala a zkusila tam do té přihlašovací kolonky zadat heslo, které jsem si myslela, že jsem tam měla zapamatované. Bylo nesprávné a já omylem klepla na aktualizovat. Tak že se mi tam zapamatovalo to špatné heslo. Tak bych se chtěla zeptat, jestli se dá nějak zjistit historie hesel. Nebo co s tím mám propána boha dělat ? Jak je tam na seznamu napsané získat zapomenuté heslo, tak já nemám kontaktní mail, a rovnou říkat, že už sem tam zkoušela všechno, aby mi ho poslali, ale to prostě nejde, zkoušela 1000x ted mi jde jen o to, jestli se dá zjistit ta historie hesel, které sem kdy měla na internetu zapamatované. Vím akorát, že v Nástroje, Možnosti, Zabezpečení, Zobrazit hesla se tam ty hesla dají zobrazit, ale ono už je tam uloženo to špatné :/ Díky !

Naposledy upravil(a) Ltb dne 02 srp 2012 16:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
guest
Re: HESLO-NUTNÉ
Pokud si ta hesla ukládáš tak jak píšeš a prohlížeč si je pamatuje, potom by tam měla být obě. Podívej se do Správce hesel, či jak to tam máš.
Heslo z toho sice nevyčteš, ale budeš se moci přihlásit a heslo změnit.
Pokud si ho ale změnila na seznamu a nyní to nefunguje, pak bez technické podpory seznamu nemáš šanci.
Heslo z toho sice nevyčteš, ale budeš se moci přihlásit a heslo změnit.
Pokud si ho ale změnila na seznamu a nyní to nefunguje, pak bez technické podpory seznamu nemáš šanci.
-
VampireEll
- nováček
No, já jak si dám Nástroje, Možnosti, Zabezpečení, Zobrazit hesla, tak tam mám jen jedno uložený, a to to špatný.... nebo já nevim, kam by sem se měla podívat... Díky
- Orcus
- člen Security týmu
Posíláš jí to, co už udělala Modrásku. Tazatelka nechť se obrátí na TP seznamu.
Hesla jsou od toho, aby si je lidi pamatovali a né aby si je pamatoval prohlížeč. 
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
VampireEll
- nováček
Ano, to už jsem udělala, také jsem se obrátila na seznam, na online pomoc, a tam mi řekli, at vyplním nějaké formuláře a zadám kontaktní mail, na který se mi to heslo pošle. Jenže toto byl můj 1. mail, a tak žádný kontaktní nemám a kdybych si to chtěla poslat na můj 2. tak mi to tam nepošle, protože sem ho tam na ten můj 1. mail při zakládání nezaregistrovala ( doufám že tu motanici chápete). Tak že touhle cestou to nevede
a historie hesel není, tak sem v p***** :/ ale díky

-
guest
No já to chápu zcela
Jedině se s nimi pokusit domluvit a napsat jim všechna hesla která si tam použila, z toho by mohli, ale nemuseli vyvodit, že jsi skutečně majitel toho účtu.
-
VampireEll
- nováček
jojo, já jim ta napsala, všechny maily, co sem posílala, všechny poznámky, co sem tam měla, ale oni mi řekli, že to bohužel jde pouze pomocí těch formulářů 
-
guest
Pokud v tom formuláři vyžadují e-mail, který si zadávala při zakládání účtu (a to asi ano) a ty ho nemáš, pak máš nejspíš smůlu.
Ale ten bys přece mít měla? Jenom nemáš heslo. Nějak jsem se v tom zamotal
Ale ten bys přece mít měla? Jenom nemáš heslo. Nějak jsem se v tom zamotal
IMHO:
Pokud sis při zakládání e-mailu nastavila kontrolní otázku a ne ten kontaktní email, tak stačí odpovědět na tu otázku a založit si druhý e-mail kam ti pošlou to heslo.
Pokud sis při zakládání e-mailu nastavila kontrolní otázku a ne ten kontaktní email, tak stačí odpovědět na tu otázku a založit si druhý e-mail kam ti pošlou to heslo.
Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
Re: Jak zjistit zapomenuté heslo do emailové schránky seznam
Jde to tuším skrze nějaký keylogger.., ale přesto musíš mít ještě jeden svůj nějaký mejl.
Naposledy upravil(a) jaojao dne 02 srp 2012 16:58, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 4182 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22