Teplota na procáku při hraní vystoupila na 65°C (má svuj tunel a nasává si vzduch přímo z venku) což je podle mě v pohodě ale na grafice jsem se dostal na 85°C což mi příjde dost. Problém je v tom že tato skříň www.alza.cz pravděpodobně nasává vzduch dost tou přední stranou a v případě že mi nasáhá momentálně jen těmi vrchními 3/5 tak vzduch projde kolem disku, mechaniky, procáku a zdroje což je fajn ale ke grafice, která je ve spodní části bedny se toho vzduchu asi příliš nedostane. Pokud by měl někdo nějáké rozumné řešení rád si ho tady přečtu a nechám si poradit.
P.S. : chladící hi-end kraviny jako tekutej dusík a olejové lázně si nechte pro sebe, zajímají mě jen nákladově rozumné možnosti řešení :-) Nejsem si jistej ale asi i vodní chlazení je nákladově kravina. Ten komp není žádný zázrak, Radeon X1950, Athlon duocore 2,4+ ... Tak jistě pochopíte že investice víc než 500 Kčs se mi zdá zbytečná

//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin