spysweeper
spysweeper
je lepší si sehnat novou verzi nebo můžu zůstat u staré 4.5?
Naposledy upravil(a) mike54 dne 15 kvě 2007 15:30, celkem upraveno 2 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
co s tím?smazat.to je hold nevýhoda warezu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
taky jsem měl podobný problém.vira mi ale hlásil nod.používal jsem jej ale i když je spysweeper na špici mezi antispywarovými programy tak jsem jej odinstaloval.ta doba kontroly byla šílená a nechtělo se mi čekat 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Než použít warez verzi, tak můžeš využít nabídku od Googlu a používat kvalitní produkt Spyware Doctor (omezení v rez. ochraně - rozdíly mezi placenou a G-free verzi najdeš zde):
Spyware Doctor™ Starter Edition - for Google™ Pack users
Jinak odkaz na instalaci najdeš zde: Google Pack
(pokud by ses rozhodl si ji nainstalovat tak si dej bacha aby si instaloval (měl zvoleny) jen to co chceš a ne i ostatní produkty které jsou součástí toho packu).
Spyware Doctor™ Starter Edition - for Google™ Pack users
Jinak odkaz na instalaci najdeš zde: Google Pack
(pokud by ses rozhodl si ji nainstalovat tak si dej bacha aby si instaloval (měl zvoleny) jen to co chceš a ne i ostatní produkty které jsou součástí toho packu).
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
spyware doctora můžu jen doporučit.používám ho už pěknou dobu.osvědčil se mi.scan důkladný a přitom rychlý a že nejde nastavit rezidentně nevadí.vždyť tuto funkci může nahradit spyware terminátor
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”